My Blog List

Trimite rapid scrisori sau colete celor dragi din strainatate cu cea mai buna firma de curierat international

Vrei sa trimiti rapid colete sau scrisori in strainatate, rudelor aflate la munca sau prietenilor? Iti doresti ca tot ce trimiti sa ajunga in deplina siguranta la destinatie si sa stii mereu unde se afla coletul tau? Iti recomandam serviciile ireprosabile ale Sameday, firma de curierat rapid national si international cu experienta si personal instruit pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune serviciil.

Cu Sameday poti sa trimiti orice in regim de curier rapid in strainatate, livrarea ta ajungand in aceeasi zi sau a doua zi. Daca vrei ca firma de curierat international sa iti livreze coletul a doua zi, poti sa alegi varianta express, cu livrare in 1-2 zile. Livrarea se face in 1-3 zile lucratoare, se pot trimite plicuri si colete de orice marime, in toata lumea, iar preturile sunt cele mai mici de pe piata, adaptate nevoilor tale. Pentru cei care nu vor sa se grabeasca, exista si varianta classic, cu livrarea prin servicii de curierat international in 3-5 zile lucratoare. Cand e ceva urgent de trimis, puteti sa beneficiati de servicii de curierat rapid international cu livrare in aceeasi zi, in 3-12 ore, un serviciu premium unic in tara noastra - coletele si plicurile trimise trebuie sa aiba insa sub 15 kilograme. Astfel, se pot trimite plicurile sau coletele in Europa, Africa, Asia, America de Sud, fiecare kilogram in plus fiind taxat cu 50 de lei.

Alta varianta de livrare rapida este si cea in 6 pana la 18 ore, cu primul avion care e disponibil imediat dupa preluarea coletului de la expeditor. Sameday garanteaza integritatea continutului plicurilor sau coletelor, soferii Sameday au mereu grija de ceea ce transporta, masinile sunt verificate permanent si functioneaza impecabil, iar adaptabilitatea soferilor este un plus pentru siguranta la care tii atat de mult.