My Blog List

Ceasuri potrivite pentru toate ocaziile

Ceasurile Casio Edifice sunt proiectate pentru persoanele care doresc un produs cu stil clasic si functionalitate moderna. Casio este o companie se mandreste cu crearea de ceasuri care sunt bine concepute, bine facute si confortabile. producatorii isi dau seama ca un ceas este piesa cea mai uzata de bijuterii in garderoba personala si este nevoie sa arate nu numai bine, dar sa dureze ani de uzura de zi cu zi.

Aceste ceasuri Casio Edifice sunt concepute pentru a arata grozav inre-un birou exclusivist, dar si intr-un mediu casual. Ele se vor potrivi la fel de bine cu costumele de afaceri, dar si cu o tinuta de zi cu zi. Edifice sunt ceasuri sport care se aleg atunci cand doriti eleganta si stil in activitatile zilnice. Aceste ceasuri au rame din otel inoxidabil si curele cu care se completeaza cadrul ceasului intr-o eleganta simpla. Sistemul de blocare pentru siguranta va va asigura ca ceasul ramane permanent pe incheietura mainii. Stilul cronograf clasic afiseaza ziua, data si orele cu mare precizie. Geamul mineral extrem de finisat va rezista la agitatie si lovituri pentru a mentine durata de viata a ceasului. Fatetele ceasului vin cu finisaje clasice negre sau albastre care sunt facute din otel inoxidabil cu finisaj satinat la perfectiune. Ceasurile Edifice mentine precizia de 20 secunde intr-o luna si sunt rezistente la apa.

Aceste modele au un profil subtire, care sta bine sub camasa si mansetele costumului. Finisajul neted satinat va preveni rupturile si rezista zgarieturilor de orice fel. Ceasul Edifice va deveni rapid una dintre piesele dvs. preferate si va va atrage din nou si din nou, prin simplitate si eleganta. Casio construieste toate ceasurile sa dureze si Edifice nu este o exceptie. Ceasurile din aceasta gama au o viata lunga a bateriei si sunt pe deplin garantate de catre producator.