My Blog List

Transforma vila sau casa in care locuiesti cum vrei tu cu ferestre lemn stratificat de la DomusOnline

O fereastra de calitate poate schimba complet aspectul locuintei, casei, vilei. Daca mai este combinata si cu un stil arhitectural interesant si finisaje foarte bine executate va puteti transforma casa intr-un veritabil palat sau intr-o opera de arta ce merita admirata.

Ideale pentru case si vile impunatoare, pentru proprietarii care tin la aspectul exterior modern al cladirilor, ferestre lemn stratificat de la S.C. Domus S.R.L reprezinta solutia ideala pentru infrumusetarea locuintei dvs. Cu profile din trei straturi de lemn din esente de brad sau stejar, exotice, ferestrele vandute de S.C. Domus S.R.L sunt cele mai rezistente de pe piata, au un design placut, care se incadreaza perfect in orice stil arhitectural, se monteaza usor si rezista mult mai mult la socuri sau la trecerea timpului decat ferestrele PVC. Rezistenta mare la umiditate a ferestre lemn stratificat este data de stratificare cu adevizi din clasa D4, care permit o lipire perfecta a straturilor prin presare si asigura o calitate sporita a finisajelor finale. Proprietarii de locuinte care vor ferestre mai deosebite pot comanda de pe DomusOnline ferestre lemn stratificat placat cu aluminiu si bronz chiar, finisajele fiind la alegerea cumparatorului.

Toate lacurile utilizate in prelucrarea lemnuluui sunt ecologice, din Olanda si Italia-deci calitatea e asigurata-tamplaria capatand o rezistenta si mai mare la umiditate, UV sau la temperaturi scazute sau foarte mari. Si pentru ca elementul cel mai important al unei ferestre este pana la urma geamul, DomusOnline a mizat pe geamurile termoizolante tip Float+Float, Float+Low-E, ambele tinand caldura in interior si o atmosfera placuta in casa.

La nevoie se pot personaliza cu sticla reflexiva, anti-efractie, pentru un plus de siguranta a locuintei. Ferestrele se pot deschide in toate felurile dorite, au feronerie germana, tip ROTO NT si lacrimare pentru evacuarea apei, dar si garnituri duble pentru etansare perfecta-condensul nu va va face probleme niciodata.