My Blog List

Inchirierea masinilor in Bucuresti

In Bucuresti firmele de servicii de inchiriat masini au o activitate foarte intensa mai ales in perioada vacantelor de vara si a sarbatorilor. Acestea dispun de mai multe modele de automobile in functie de necesitatea fiecarui om, existand automobile economice, automobile de lux, automobile mari (SUV), VAN-uri, etc.

Serviciile rent-a-car din Bucuresti sunt de mai multe tipuri din punct de vedere al: Modului de taxare. Unele firme inchiriaza masina si ofera mai multa libertate clientilor, fiind nevoiti doar sa lase rezervorul plin la intoarcere, la fel cum l-au si primit, in schimb alte firme au o limita de km care pot fi efectuati, iar apoi se aplica o taxa speciala pentru fiecare km in parte, care de obicei este in jurul sumei de 0,14 euro.

Exista atat firme de inchiriat masini care au automobile din fiecare gen de masini si altele care au un singur gen de automobile, de exemplu off road.

Serviciile rent a car din Bucuresti pot avea si alte bonusuri, cum ar fi livrarea masinii intr-un loc ales de client, sau diverse accesorii de care clientul ar putea beneficia contra-cost, de exemplu portbagajul extern, sau scaun pentru copii, suport pentru biciclete, etc. In functie de necesitatea clientului exista:

Masini de lux - acestea au un statut impunator si sunt perfecte pentru cei ce au o intalnire de afaceri in care trebuie sa aiba un aer profesionalist si elegant in acelasi timp. In acest fel clientii pot alege dintre masini din gama Mercedes-Benz, BMW etc.

Masini economice - automobilele acestea au o dimensiune redusa, cu un motor sub 1.400 cm cubi care au de asemenea un consum diminuat. Ele sunt perfecte pentru traficul aglomerat al bulevardelor din capitala, fiind fiabile si usor de parcat in spatii inguste.

Masinile mari - acestea sunt prielnice pentru transportul unor marfuri cu gabarit ridcat, care ar fi total inadecvate pentru o masina mica. Utilizand un aotombil mare se poate transporta toata marfa dintr-un singur drum, ceea ce este un plus in castigul combustibilului, deci pretul cu tot cu inchiriatul acestei masini poate fi acelasi ca si cel in care clientul ar folosi propria lui masina, doar ca ar putea castiga mai mult timp.

Serviciile rent a car din capitala se pot gasi cel mai usor in mediul online.