My Blog List

Lucruri ciudate pe care nu le-ai stiut despre prezervative

Jocurile Olimpice. In afara de toata pompa si circumstantele care invaluie Jocurile Olimpice, exista si o pofta extraordinara de sex. Pe scurt, olimpicii „o fac” ca iepurasii in nestire. Dar chiar are sens acest comportament primar. Ca sa ajunga la perfectiunea psihica si sa stea atata timp intr-un sat olimpic in preajma a sute de parteneri, partidele de amor trebuie sa aiba loc pentru a se elimina rapid stresul concursului.

Ceea ce e uimitor este cat de activi pot fi sportivii pe perioada JO. In 2000, la Sydney, au participat 6.582 de sportivi de sex barbatesc. S-au distribuit oficial 70.000 de prezervative, cam 10 de persoana. Toate s-au epuizat in cateva zile si s-au mai comandat 20.000 de prezervative! In 2014, la Sochi, Jocurile Olimpice de Iarna, s-au distribuit 100.000 de prezervative, insa nu au depasit limita impusa in 2012 la JO de la Londra, cand s-au dat 150.000 de prezervative-in ambele situatii toate au fost folosite pana la ultimul! Prezervativele si razboiul rece. Razboiul Rece a fost unul dintre capitolele cele mai ciudate din istoria omenirii. La suprafata, CIA sau KGB lucrau pe la spate cat puteau pentru a-si submina dusmanii. Multe operatiuni erau criminale si sinistre, dar alte erau chiar funny. Operatiunea Acoustic Kitty este una dintre cele mai bizare si haioase: o pisica a fost folosita drept spion cu un microfon implantat. Desigur, prezervativele nu aveau cum sa nu lipseasca din artileria lor. S-a speculat ca ar fi fost o idee de a arunca asupra URSS prezervative etichetate Made in the USA Medium.

Nu se stie cat de adevarata e aceasta idee, insa tentative de a arunca din balon obiecte asupra URSS au mai existat si au pus destule probleme in timpul Razboiului Rece. La un moment dat chiar directorul CIA a amenintat ca va inchide toate divizia daca va mai exista vreo amenintare cu aruncarea de obiete din baloane.