My Blog List

Cum sa alegeti cei mai frumosi cercei placati?

Aspectul fizic al unei femei este foarte important in orice situatie, asa ca nici un detaliu nu trebuie neglijat. Primele bijuterii care scot in evidenta fata si pot sa adauge o nota de eleganta sunt cerceii. Multe doamne nu stiu exact cum sa aleaga perechea potrivita, asa ca ajung sa fie puse in ipostaze mai putin placute tocmai pentru ca exista o discrepanta intre fizionomie si modelele alese. Ca sa nu gresiti atunci cand alegeti cercei placati pentru diverse evenimente, trebuie sa tineti cont de cateva criterii importante.

Cum se aleg cerceii potriviti?

Trendul nu trebuie sa fie mai presus de estetica si de forma fetei. Niciodata nu trebuie sa cumparati cercei placati cu aur sau argint daca nu va avantajeaza si nu va scot in evidenta forma fetei. Cerceii mari si rotunzi ar trebui evitati daca aveti obrazul rotund finut. Sunt de preferat cerceii mici, care merg foarte bine la orice fata si obraz, la orice tip de ureche, forma lor putand fi diferita, in functie de personalitate. La un obraz triunghiular se vor asorta cercei placati mari rotunzi, ei mergand foarte bine si la o tunsoare scurta care e in ton cu feminitatea dvs.

Cerceii pandanti la moda

O alegere perfecta de cercei placati poate fi cea care include cerceii pandanti, foarte la moda mai ales in prezenta rochiilor decoltate - in trecut se purtau doar la evenimentele care aveau loc seara, azi se poarta indiferent de momentul din zi. Cerceii de acest tip le vor veni foarte bine femeilor cu obraz alungit, oval sau rotund si care au gatul lung. Obrazul oval trebuie sa aiba asociat cercei in forma de inele, iar cerceii colorati sunt mai potriviti vara. Se va avea in vedere si contrastrul dintre ten si culoarea cerceilor, urmarindu-se mereu obtinerea unuia puternic. Daca vi se pare greu de ales un model care sa va puna in evidenta, puteti sa obtineti cateva idei intrand pe belatriz.ro, magazinul online cu cele mai mici preturi la bijuterii si accesorii din aur sau argint.

Aici aveti sute de modele de cercei pentru toate gusturile si evenimentele, aurul este de 18k, argintul de 925, preturile sunt potrivite pentru orice buzunar, iar echipa Belatriz va sta la dispozitie pentru a face mereu alegerea cea mai buna.

Se ofera reduceri de pana la 30%, cutie cadou si transport gratuit pentru comenzile ce depasesc 100 de lei.