My Blog List

Aranjamente florale botez

Exista o lista cu evenimente din viata fiecarui om care trebuie petrecute ca la carte, dar cel mai important e ca trebuie sa ramana tiparite in memorie pentru totdeauna. Iar cum acestea au o importanta foarte mare, si decorul trebuie sa le fie pe masura. Imediat dupa nunta, urmatorul eveniment care nu poate fi uitat este botezul. Taina botezului este clar ca trebuie savarsita, dar cum altfel sa te poti bucura alaturi de prieteni si familie pentru noul nascut, daca nu cu o petrecere de botez?

Petrecerile de botez nu trebuie sa fie la fel de mari ca si cele de nunta, sau la fel de galagioase. Ele trebuie sa fie pur si simplu o adunare a apropiatilor, deoarece, pana la urma, au un motiv de bucurie si petrecere, copiii mici sunt intotdeauna o incantare. Dar, cum am zis mai sus, si decorul trebuie sa fie pe masura, pe langa meniuri, servire, local, si asa mai departe. Multe restaurante lasa la indemana clientilor libertatea de a face meniurile si de a stabili un decor pentru ca totul sa iasa perfect pentru acestia.

Meniurile nu sunt atat de greu de realizat, depinde si de cine ce doreste, dar, dupa ce aceasta etapa este indeplinita, urmeaza decorarea salii. Multi opteaza pentru baloane, pentru ca, pana la urma, se sarbatoreste botezul unui bebelus, asadar acestea vor servi drept simbol pentru copil. Dar baloanele nu ajung pentru a inviora o sala intreaga. Asadar, indiferent de anotimp, cel mai bine este sa se foloseasca aranjamente florale. Florile sunt un simbol al tineretii si al frumusetii, si, in plus, culorile calde si felurile in care te poti juca cu ele creeaza o atmosfera placuta. Exista nenumarate firme care se ocupa cu astfel de aranjamente pentru diferite ocazii. Ei va pot oferi idei, pot propune aranjamente, insa puteti, de asemenea, sa folositi ideile proprii.

In primul rand, un aranjament care nu poate lipsi de la un botez este cel al lumanarii. Dupa aceea, sala restaurantului poate fi aranjata in zeci de moduri. Se pot atarna ghirlande florale de-a lungul geamurilor sau usilor, se pot pune buchete mici de flori in colturile scaunelor, iar pentru mese exista mai multe variante. Se poate plasa un buchet in mijlocul mesei, unul mare, inalt sau scund, dintr-o culoare sau mai multe, sau se pot aseza buchete mai mici langa fiecare platou sau farfurie. Prin incapere, se pot folosi vaze mari cu flori colorate care sa formeze culoare care sa duca la sala unde se mananca propriu-zis sau se pot amplasa la fiecare usa. De asemenea, se pot folosi piedestale pe care sa se aseze aranjamente, ceea ce ar da un aer mistic.

Exista multe moduri de a decora un restaurant jucandu-te cu florile, si, de asemena, multe surse de inspiratie. Sunt oameni specializati in astfel de lucruri care pot crea un decor sau aranjament pe baza gusturilor unei persoane si a incaperii in care se va folosi, idei se gasesc la fiecare pas, dar cel mai important e ca, per total, decorul sa aibe si o nota de originalitate. Pentru aranjamente florale deosebite va recomandam sa accesati www.comenzibuchete.ro