My Blog List

Adori sa joci golf? Achizitioneaza acum cu un sejur in Turcia

Cu o istorie tumultoasa si un aspect modern, combinat cu ramasite ale unui imperiu infloritor, Turcia se afla printre destinatiile de vacanta pe care nu ai cum sa le ratezi. Preturile mici si serviciile de cea mai buna calitate transforma Turcia an de an intr-o adevarata oaza de relaxare si distractie pentru toate varstele si toate buzunarele. La Pontic Tour, agentie touroperatoare cu cele mai diversificate oferte si cele mai mici preturi, un sejur Turcia este la un click distanta.

Bazandu-se pe turismul culinar, in care gustul deosebit al preparatelor din bucataria turceasca se imbina armonios cu peisajele superbe si cladirile cu o arhitectura care-ti taie respiratia, Pontic Tour are in oferta actuala nu mai putin de 14 tipuri de pachete cu servicii incluse si transport individual sau charter, in cazul unei oferte mai complexe. Spre exemplu, puteti opta pentru Golfing package in Istanbul, un sejur turcia de trei, patru, cinci, sase sau sapte zile, cu o cazare la cele mai bune hoteluri din zona, camera dubla si mic dejun asigurat. Terenurile de golf sunt la dispozitia turistilor care au cumparat aceste pachete intreaga zi, pot sa joace golf cu alti turisti si sa invete tehnici noi de la pasionatii acestui sport frumos si antrenant. Preturile pentru sejur Turcia pentru impatimitii de golf se situeaza intre 500 de euro si 1255 de euro, insa avand in vedere facilitatile oferite, valoarea sejurului este compensata de distractia de zile mari si relaxarea perfecta. Daca discutam despre vacanta de vara 2015, atunci echipa Pontic Tour a pregatit pachete turistice sejur turcia cu destinatie Kusadasi sau Antalya.

In Kusadasi se poate sta sapte nopti la hotel de trei, patru sau cinci stele, in regim all inclusive, demipensiune si cu o camera dubla standard la dispozitie. In Antalya, sunt tot sapte nopti, insa oferta este ultra all inclusive, cu Deluxe Room Land View si charter asigurat, pentru doar 863 de euro! Profitati chiar acum de oferte si descoperiti adevarata Turcia si cultura sa doar cu Pontic Tour.