My Blog List

Cumpara cele mai bune proiectoare led si iesi din anonimat

Ce poate fi mai frumos decat o casa iluminata cu bun gust intr-o seara de vara, discret si in acelasi timp modern, in ton cu cele mai noi tendinte din acest domeniu. In locul instalatiilor complicate cu fire multe si becuri de proasta calitate care consuma enorm, vreauled.ro propune utilizarea de proiectoare led in anumite zone ale camerelor pentru accentuarea anumitor structuri interioare sau exterioare.

Instalarea lor este simpla, rezista pe orice fel de vreme, au efecte luminoase diverse si aplicatii diferite, in principal evidentierea unui stalp, tablou, bibelou mare etc. Simples si elegante, proiectoarele led de la http://www.vreauled.ro/ consuma foarte putina energie electrica si au o lumina foarte buna, blanda cu vederea, de unde si randamentul crescut fata de becurile cu incandescenta. Unele proiectoare din oferta se pot roti la 360 de grade, unghiul de iluminare este mic, fiind ideal pentru luminare ambientala. De obicei, sunt folosite si in magazine, supermaketuri, standuri. Gradul de protectie la umiditate este IP65, deci se pot folosi si la exterior, intensitatea luminoasa se poate controla in cazul unora, mai ales la proiectoare led RGB sau cele de 12 V, cu ajutorul unui dimer cu telecomanda. De asemenea, proiectoarele led moderne au incorporat si senzor de miscare, dar se poate monta si un senzor de miscare independent. Prin faptul ca au leduri, proiectoarele cu led sunt eco-friendly, in sensul ca nu au mercur sau alte metale grele in componenta, iluminatul e instant, unele permit reglarea intensitatii, nu atrag insectele si nu genereaza caldura, evitandu-se incendiile si caldura insuportabila din camere in timpul verii.

Alaturi de benzile cu led si de spoturile led, proiectoare led sunt ideale pentru iluminatul de accent si pentru schimbarea ambiantei din jurul casei sau din camere. Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, in maxim 24 de ore de la confirmare comenzilor, coletele ajungand la destinatari prin intermediul unei firme de curierat.