My Blog List

Piata cu haine Traian

Pe perioada liceului obisnuiam sa ies cu colegii de clasa si sa ne alegem haine din piata Traian. Este o piata de tigani din Brasov care este spectaculoasa si unde poti gasi haine la kilogram sau la sac la preturi foarte mici.

Hainele sunt fie second hand, fie au mici defecte si au fost refuzate de magazinele sofisticate si astfel au ajuns pe mana tiganilor care stiu sa le prezinte si sate convinga sa le cumperi la un pret accesibil. Hainele sunt depozitate frumos in cosuri sau pe terabe, nu sunt murdare si miros puternic a detergent asta fiind un semn ca sunt curate si pot fi probate. Va sfatuiesc sa alegeti doar produsele cele mai frumoase si mai elegante, fara defecte, chiar daca aveti mai mult de rascolit prin marfa deoarece veti fi mult mai incantat acasa ca nu ati cumparat lucruri urate sau inutile. Eu cred ca aceasta piata este folositoare persoanelor cu venituri mici si care nu au mari preferinte vestimentare, care adopta stilul casual. Sa nu va asteptati sa gasiti haine elegnate aici, nu sunt de vanzare paltoane, costume sau haine foarte elegante si sofisticate.

Va puteti multumi cu cateva perechi de pantaloni sau blugi, pulovere, bluze si tricouri si fel si fel de haine care sunt comercializate la preturi mici. Va recomand cu incredere aceasta piata daca aveti un buget mic si doriti haine de o calitate medie la un pret avantajos. Aici veti gasi tot ceea ce va trebuie, este necesar sa aveti rabdare sa cautati peste tot pana gasiti produsele de care sunteti interesati. Si aveti toate sansele sa le gasiti pentru ca avem de toate pentru toti si se pot gasi si produse de o calitate superioara.