My Blog List

O masina puternica 4x4 are nevoie de anvelope premium 4x4

Sa controlezi masina este cel mai greu iarna, mai ales daca ai si un carosabil plin de polei si zapada sau foarte umed. Un autoturism de dimensiuni mici e mai usor de redresat si de manevrat in curbe, insa unul 4x4 este deosebit de greu de stapanit.

Rotile mari, greutatea foarte mare si structura sa solida, motorul foarte puternic, nu permit miscari „naturale” pe portiuni de drum acoperite cu zapada. De aceea, soferii care au pe mana un 4x4 sunt obligati sa isi cumpere cele mai bune Anvelope 4x4 nu atat pentru masina, pentru designul ei, cat pentru siguranta celorlalti participanti la trafic. Inchipuiti-va doar ce s-ar intampla daca un 4x4 cu niste cauciucuri de iarna foarte proaste, uzate, ar fi scapat de sub control intr-o curba foarte ingusta si ar avea in fata un copil sau un taran care merge cu animalul pe marginea drumului, catre casa. Cu o aderenta foarte buna si manevrabilitate sporita, Anvelope 4x4 de pe Anvelopex, cel mai aprovizionat magazin online de anvelope, jante si accesorii, sunt noi, au garantie doi ani si sunt confectionate din materiale speciale, foarte sigure si cu uzura foarte lenta. Venite de la producatori internationali cu traditie precum Michelin sau Dunlop, anvelopele din care clientii pot alege sunt confectionate in diferite parti ale lumii, marcile puse la dispozitie pe site depasind 30.

Promotiile atractive, preturile mici si livrarea rapida si gratuita - daca se cumpara minim patru Anvelope 4x4-, sunt doar cateva avantaje oferite de Anvelopex tuturor celor interesati. Inainte de orice comanda va puteti sfatui cu echipa Anvelopex, puteti cere detalii si le puteti raporta orice problema intampinata la comanda pentru rezolvarea ei rapida. Daca nu sunteti multumit de anvelopele primite le puteti returna in termen de 30 de zile de la primirea lor, insa transportul la retur e suportat de client.