My Blog List

Tablouri canvas - o idee de cadou

Tablourile canvas reprezinta poate cel mai frumos dar pe care cineva il poate oferi. Tablourile anima o locuinta, pot aduce liniste si armonie insa si pasiune sau energie. Prin intermediul acestor noi tipuri de tablouri arta este accesibila tuturor persoanelor doritoare de frumos, iubitoare de eleganta si avide dupa lucruri fine.

Tablourile canvas reprezinta intr-adevar un nou pas al artei, un etalon inovator al picturii. Canvasul este o panza care pana nu de mult era folosita doar de pictori, ea fiind extrem de rezistenta, o panza din bumbac care ofera durabilitate picturii in timp cat si o structura aparte. Tocmai din acest motiv ea a fost adoptata si in maniere putin mai inovatoare, mai excentrice, precum imprimarile care se fac acum foarte usor si oricine poate avea un tablou de calitate in casa. Unele persoane doresc tablouri canvas pentru a le face cadou, deoarece reprezinta “o afacere buna” daca ne raportam la calitate si pret, iar un tablou canvas mai micut de exemplu de 40 de cm poate sa aiba un pret rezonabil sub 100 de lei.  Pe de alta parte - unele persoane doresc sa aiba tablouri canvas pentru a infrumuseta peretii pentru ca alta metoda nu li se pare atragatoare.

Oricare ar fi metoda pe care o alegem pentru a ne “imbraca locuinta” si nu in ultimul rand peretii, orice casa trebuie sa fie impodobita cu eleganta si cu rafinament. Sa nu uitam ca locuinta este oglinda persoanelor care locuiesc in ea, si nu trebuie sa lasam o imagine de prost gust. Iar in prezent nu mai este ca inainte, ca atunci cand mult insemna si bun, deoarece acum simplitatea face loc unei stari de bine in casa oricarei gospodine, iar tablourile simple - cu flori, cu peisaje, cu diverse obiecte geometrice sau figuri abstracte, asezate pe un perete simplu nu pot face altceva decat sa dea curs unei atmosfere placute.