My Blog List

Indecizii legate de invitatiile de nunta? Apeleaza la un designer!

Ai avut vreodata acel sentiment de indecizie atunci cand ai rasfoit pagina dupa pagina (dupa pagina…) de albume cu invitatii de nunta? Toate parca sunt asemanatore, fiecare cu modele florale greu de descris, porumbei  sidefati si caractere vechi care te fac sa crezi ca niciodata nu vei gasi o invitatie care sa se “potriveasca” cerintelor tale. Cu siguranta nu vrei niste invitatii de nunta obisnuite. Pur si simplu nu ti se potrivesc. Tu vrei ceva nou, unic si frumos, ceva sa se potriveasca cu tine, iar toate acestea nu le vei gasi in albumele traditionale cu invitatii de nunta.

Pentru cea mai importanta zi din viata ta, nu vrei sa ai un eveniment ca toti ceilalati, nu-i asa? Ai aparea  vreodata la o petrecere cu aceeasi tinuta ca altcineva? Sigur ca nu.  Vrei ca ziua nuntii tale sa fie unica, sa reflecte ca sunteti un cuplu unit pe vecie si, bineinteles, vrei ca familiile si prietenii vostri sa impartaseasca cu voi acele momente speciale. Asadar, nu poti sa le trimiti niste invitatii de nunta de duzina.
Atunci de ce nu apelezi la un designer de invitatii de nunta personalizate?
Un astfel de designer iti va crea invitatia de nunta mult visata, scapandu-te astfel de un mare stres. Designerul se va ocupa de cele mai mici detalii ale modelul invitatie ales, culoare sau text in functie de personalitatile voastre, tipul de eveniment dorit (o nunta intr-o anumita locatie, sau cu o anumita tematica) sau in functie de ceremonii si obiceiuri.  Este un eveniment unic in viata ta si iti doresti ca totul sa fie perfect. Plus ca un astfel de designer te va ajuta cu etichetele si corespondeta, in caz de nu stii cand, cum si cui sa-i trimiti invitatii de nunta.

Prin urmare, angajarea unui designer este modul perfect de a evita " acel sentiment " si pentru a te asigura ca invitatia este reflectarea perfecta a acelui moment unic din viata ta.