My Blog List

Stiluri si idei pentru designul interior al apartamentelor

Precum stilurile din moda vin si pleaca, designul interior este afectat de diverse trenduri si idei. Insa fiindca romanii nu sunt obisnuiti sa schimbe interiorul caselor dupa trenduri din diverse motive, cel mai frecvent fiind lipsa resurselor, prefera sa mearga la sigur cu un design traditional.
Insa investitia in apartamente 5 camere este una importanta, iar asemenea locuinta merita un design modern, conform noilor tendinte. Noi am gasit 5 stiluri aparute in anul 2014 care nu se vor demoda curnad si pe care le poti adopta cu usuinta. Mai mult – sunt foarte versatile.

Exteriorul in interior este o tendinta noua care face furori in intreaga lume. Numerosi designeri sunt angajati de catre proprietarii de apartamente 5 camere pentru a aduce gradinile in casa si a insufleti camerele cu plante. Omul modern se intoarce la origini cu slow food, alimente organice si o casa inspirata din natura, astfel ca nu ezita sa creezi munti artificiali ori sa integrezi un izvor in camera de zi. Leaganele si hamacele din liane sunt moderne, durabile si romantice, in timp ce mochetele in tonuri pastelate de verde praz amintesc de gazon.
In ton cu primul trend al anului, sunt foarte apreciate tonurile naturale, precum bej, grej si crem. Acestea au fost de multi ani la moda in ce priveste amenajarile interioare si multe apartamente 5 camere sunt vandute amenajate si mobilate in aceste tonuri neutre. Motivul pentru aceasta pasiune este acela ca poti schimba si adauga diverse stiluri si culori intr-o camera decorata in tonuri naturale. Spre exemplu, poti combina acest stil cu primul ori poti adauga acesorii mov pentru o tusa de culoare. Posibilitatile sunt nenumarate.

Motivele folclorice sunt un alt trend nou, care face ravagii in moda de niste ani buni. Daca iti este teama ca moda nu va dura prea mult, poti apela la accesorii cu imprimeuri etnice, in timp ce proprietarii indrazneti vor gasi inspiratie in colorarea peretilor, alegerea mobilei si a carpetelor in folclor. Aceasta tendinta are avantajul libertatii de exprimare, fiindca poti alege motive turcesti, arabesti, africane sau chiar australiene, inspirate direct din pesterile vechilor aborigeni.
Cuprul este o alta reminiscenta a trecutului care s-a intors sa bantuie prezentul designului interior. Cazile din cupru, accesorii de bucatarie, baie ori chiar pentru restul camerelor sunt deja la mare pret, fiind noul retro in ce priveste amenajarea generoaselor apartamente 5 camere. Insa, ai mare grija la executia respectivului obiect, fiindca aceasta face diferenta intre arta si esec total.

Canapelele din raiat sunt noua moda preferata a designerilor in ce priveste decorul unei case. Din garderoba pana la canapea nu a fost decat un pas mic pentru acest material pretentios, insa se pare ca nu va regresa in urmatorii ani, asadar il poti adopta cu incredere. Cel putin, daca nu ai copii sau animale, caz in care va fi dificil sa intretii mobilele. Insa poti apela la accesorii imbracate in catifea raiata.
Combina aceste noi trenduri si foloseste-ti imaginatia pentru a crea decoruri unice in noua ta casa achizitionata cu ajutorul newtown.ro, decoruri care sa se muleze personalitatii tale si a celorlalte persoane care locuiesc in casa.