My Blog List

Spuma activa sau sampon auto

Spalarea masinii tale saptamanal o poate face pe aceasta sa arate ca noua tot timpul. Exista branduri speciale care produc detergenti profesionali cu o inalta putere de curatare atat in ceea ce priveste autoturismele cat si alte tipuri de materiale sau suprafete. Dar momentan ne axam pe cei pentru curatarea autoturismelor.
Utilizarea unor astfel de substante pot ajuta la curatarea masinii într-un mod mai bun, care poate fi esential pastrarii caroseriilor intr-o stare cat mai buna. Aveti  nevoie de substante care sa va poata ajuta sa curatati masina de pete, murdarie sau grasime si sa nu estompeze culorile sau sa matuiasca elementele lucioase. Trebuie sa aveti grija de culoarea masinii caci este esential pentru ca masina sa nu arate veche sau neingrijita.
Un sampon pentru masina poate fi de ajutor, dar nu va  indeparta cu succes si petele de grasime persistente care de obicei apar in urma unei vizite la mecanicul auto.
Aveti nevoie de ceva mai puternic si anume de spuma activa auto. Se gaseste pe piata la preturi avantajoase si ar eo putere de curatare ridicata fata de detergentul auto obisnuit.
La achizitionare trebuie sa fiti atenti ca produsul sa contina elemente sigure pentru dumneavoastra si mediu. Citit eticheta sa vedeti daca nu cumva contine produse chimice periculoase pentru piele sau pentreu caroseria masinii.
Utilizarea substantelor chimice speciale, sigure, nu este o problema, deoarece curata murdaria aflata pe masina.
Spalati masina complet cu spuma activa achizitionata si cu sistem de apa sub presiune. Acest lucru este esential pentru ca murdaria si alte materiale de pe caroserie sa poata fi indepartate in totalitate.
 Atunci cand presiunea este aplicata, aceasta expulzeaza murdaria  ce a fost in prealabil dizolvata de spuma activa.
Trebuie sa stiti ca masina nu poate fi spalata cu jetul sub presiune zilnic, dar o curatare cu o carpa moale pe unde este nevoile zilnic se poate face fara probleme.
 Cand masina este complet umeda trebuie sa se aplice spuma auto. Acesta trebuie sa fie agitata în mod corespunzator inainte de aplicare. Odataobtinuta spuma, o puteti utiliza cu o carpa umeda pentru a sterge masina.
Asigurati-va ca spuma activa ajunge  si la colturi cu usurinta si insistati unde sunt locuri cu murdarie mai veche.  Dupa ce ati terminat de aplicat spuma peste tot o puteti clati cu jetul de apa sub presiune. Insistati la colturi si in locurile mai greu de ajuns.
Lasati apoi masina la soare pentru a se usca si deja putetii vedea ca aveti  o masina noua în fata, care este curata si ordonata. Atunci cand masina este uscata complet se poate utiliza un polish care sa dea stralucire. Ceara auto este disponibila pe piata la toate magazinele de nisa si are ca scop principal conferirea unei straluciri autoturismului pentru ca acesta sa arate ca nou in permanenta sa nu se oxideze pe alocuri dar si protejeaza suprafata, culoarea si vopseaua.
Aceste servicii de splarea si ingrijire a masinii sunt disponibile in orice spalatorie auto, asadar daca nu aveti acasa dotarile sau locul necesar pentru a spala masina oricand puteti apela la o spalatorie cu incredere. Pentru a va asigura ca masina primeste tratamentul dorit de duneavoastra va puteti interesa inainte in legatura cu produsele de curatare folosite.