My Blog List

Jocuri mario pentru Wii

Daca sunteti fani al jocurilor acest articol va va interesa in mod cert. Ca si fani al acestui tip de distractie cel mai probabil apetitul pentru jocuri va fost deschis in copilarie de catre celebrul personaj Mario.  Si poate si cu scopul de a va purta in trecut si a mai gusta un pic din inocenta pierduta odata cu trecerea timpului si indreptarea catre jocuri de tip shooting sau cu intriga de razboi, m-am gandit sa va scriu un pic despre cele mai noi jocuri Mario care se gasesc pe piata in acest moment.
Printre ultimele jocuri produse de catre cei de la Nintendo , jocuri care sunt in general dedicate consolei Wii, si in care rolul principal este jucat de catre Mario puteti gasi:
• Mario Power Tennis– Acesta este un joc care se poate juca in maxim patru jucatori si in care starurile Regatului Ciuperca se aduna pentru un turneu de tenis. Cu ajutorul telecomenzilor de la Wii jucatorii pot sa devina eroii perferati din Regatul Ciuperca si sa se bata pe terenul de tenis.
• Super Mario Galaxy 2 -  este un joc bazat pe aventurile lui Mario si a lui Yoshi. Povestea se desfasoara in spatiu unde Mario il urmareste pe regele Koopa care a intemnitat-o pe printesa Piersica si a pus mana pe univers prin folosirea Stelelor Puterii. Mario trebuie sa strabata mai multe galaxii pentru a recupera aceste Stele ale Puterii si a calatori in centrul universului unde o salveaza pe printesa si lumea.
• Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games – este un joc a carui actiune se petrece la Londra in timpul Jocurilor Olimpice si unde jucatorii trebuie sa castige probele aferente diferitelor discipline sportive.
Lista de jocuri in care Mario si companionii sai din Regatul Ciuperca sunt personaje poate continua, si indiferent de preferintele pe care le ai la momentul actual sunt sigura ca te vei juca cu placere aceste jocuri Mario enumerate mai sus.