My Blog List

Sportivii adevarati vor aprecia ceasurile sport casio edifice

Pentru un sportiv adevarat timpul este esential. Fie ca incercati sa mai dati jos din kilogramele in plus si sa ardeti cat de multe calorii puteti, fie ca va pregatiti pentru un concurs, minutele ramase pana la finish line sau secundele care se scurg intre fiecare intoarcere pe care o faceti sunt importante pentru succesul dvs. De aceea aveti nevoie de ceasuri sport performante cu ajutorul carora sa va puteti cronometra timpul pentru alergare si care este progresul dvs. fata de zilele anterioare.

Pe piata exista multe modele de ceasuri care vi s-ar potrivi insa niciunul nu intrece modelele de ceasuri casio edifice. Acestea au repere si indicatoare cu fosfor, pot afisa ziua luna si data curenta, bateria tine pana la trei ani, in vreme ce geamul este din cristal mineral, solid si rezistent la zgarieturi. Carcasa si bratarile din otel inoxidabil, dar si capacul spate infiletat le transforma in cele mai fiabile ceasuri sport de la ora actuala, fiind excelente pentru cei care au activitati fizice intense. In aceeasi nota se inscriu si siguranta anti-deschidere accidentala de la bratara si rezistenta la apa pana la 10 bar, la fel si precizia de +/-20 de secunde pe luna. Unele modele au si alimentare solara, ceea ce inseamna ca nu aveti nevoie de baterii mai tot timpul, un receptor semnal radio pentru o ora cat mai exacta, afisare ora pentru aproape 29 de fusuri orare, comutare automata la orele de vara sau iarna oficiale. Alte functii importante pe care le regasim la majoritatea modelelor cu afisaj digital sau analogic, mixt, sunt timerul, cronometrul, alarma zilnica si indicatorul nivelului bateriei, precum si functia special power saving.

Functiile se pot comuta ultra rapid prin cele cinci motoare independente, calendarul perpetuu contribuie la o mai buna gestionare a evenimentelor la care trebuie sa ajungeti. Per total, ceasurile amintite sunt ideale pentru cei care fac sport atat pe uscat, cat si in apa si au adrenalina in sange, isi doresc sa nu se gandeasca prea mult la siguranta ceasului in timpul exercitiilor fizice.