My Blog List

Epilat, depilat sau niciuna?

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta femeile din ziua de azi inca din perioada adolescentei este parul. Mai exact, incercarile de a-l indeparta din zonele unde n-ar trebui sa existe nici macar un firicel. Bunica mea, spre exemplu, nu s-a epilat sau depilat niciodata in viata ei pentru ca acum saizeci si cinci de ani nu exista aceasta conceptie. Iar bunica mea, fiind o femeie singura, nici nu s-a chinuit sa mai indrepte acest lucru chiar daca vremurile s-au schimbat.

Totusi noi, cele mai tinere, n-avem nici o scuza si trebuie sa alegem inca din pubertate o metoda de a scapa de firele alea scarboase si negre de pe corp. Indiferent ca preferam benzile cu ceara, lamele de ras pentru femei sau folosirea epilatorului, ceva trebuie facut. Si nu doar o data, ci de fiecare data cand problema reincepe sa apara. Pentru cele mai lenese dintre noi aceasta operatiune este ceva nu foarte placut, pe care-l facem in sila cu gandul la picioarele perfecte ale Rihannei si la faptul ca ea nu ar avea vreodata par pe ele. Exista insa si un al treilea caz, un caz pe care stiu sigur ca majoritatea barbatilor il evita cat de mult pot: cazul fetelor carora nu le pasa de asa ceva si care lasa parul sa creasca in voie pe oriunde pofteste el. Aveam o colega in liceu la care abia ne puteam uita noi ca si fete in momentul in care se schimba in vestiar pentru ora de sport. Da, atat de rau era!

Pana in ziua de azi, fata respectiva n-a avut niciun prieten. Asta spune cateva lucruri despre cat de mult conteaza sa fii in permanenta aranjata din acest punct de vedere si ca, fie ca vrem sau nu, trebuie s-o facem neaparat!