My Blog List

Cu orice sampon Wella SP parul tau va fi ingrijit in permanenta

Mai ales vara, parul trebuie ingrijit si hidratat cat mai bine pentru a nu se deteriora nici structura firului de par si nici aspectul sau general. In cele mai multe cazuri, sampoanele obisnuite indeparteaza sebumul de pe firul de par, care e un adevarat magnet pentru murdarie si microbi.

Cand alegem un sampon pentru spalarea zilnica, trebuie sa tinem cont de tipul de par, daca samponul produce sau nu spuma, daca se clateste usor si cat de repede se usuca parul. Daca ne referim la tipul de par, cu totii stim ca nu avem cum sa folosim un sampon Wella SP pentru par gras, de exemplu, pentru a spala un par care nu are probleme mari cu sebumul. De asemenea, nu se va folosi sampon pentru par deteriorat pentru un par sanatos si pentru probleme. Structura firului de par degradat nu e la fel cu cea a unui fir de par sanatos, asa ca actionarea asupra sa cu substante nepotrivite poate duce la deteriorarea sa pe termen scurt.

Foarte important este si capacitatea unui sampon Wella SP de a produce spuma, agentul de curatare al oricarui produs de ingrijire de acest tip. Cu cat mai multa spuma, cu atat mai bine, iar daca samponul mai e si natural, si mai bine. Un sampon bun se clateste usor si nu ramane „lipit” de firele de par sau de scalp, curata delicat sebumul in exces si are grija sa hidrateze constant, pe perioada spalarii, toate firele de par.

Totusi, un sampon Wella SP de calitate va ingriji scalpul in profunzime, il va hrani, va contine nutrienti atent selectionati pentru a reface structura sa interna. Spre exemplu, va puteti ingriji parul zi de zi cu sampoane cu ulei de argan si jojoba, pentru par sanatos si stralucitor, usor de pieptanat, sampoane contra matretii-matreata este indepartata si nu mai apare daca produsul e folosit cu regularitate. Pentru parul fin se poate folosi un sampon special pentru volum, care nu incarca firul de par.