My Blog List

Lasa-ti pisica sa se joace in voie daruindu-i Sisaluri si ansambluri

Din momentul in care ai hotarat sa-ti iei un animal de companie, si in special o adorabila pisicuta pufoasa, trebuie sa fii constient ca si ea, la fel ca un copil micut, are nevoie de locuri speciale unde sa se poata juca cat doresc gherutele si nasucul ei matasos. Cainii prefera mingea, un obiect aruncat care sa poata fi adus stapanului, o curte mare, mare unde sa alerge pana ametesc. In schimb, felinele micute nu prea sunt asa de active si prefera sa se joace mai seif, in sensul ca deplasarea e optionala.

Pentru ele si pentru stapanii care tin la confortul pisicutelor s-au inventat sisaluri si ansambluri, niste accesorii pentru pisici foarte bune atunci cand micutele vor neaparat sa zgarie bine ceva sau au nevoie sa-si intretina instinctele si forma gherutelor. Cele mai ieftine si mai diverse Sisaluri si ansambluri pentru pisici sunt doar pe Animalul Fericit, magazin online cu hrana uscata si umeda pentru toata tipurile de animalute de companie, accesorii si chiar medicamente, produse de ingrijire. In prima faza, daca nu dispuneti de un buget prea mare ii puteti cumpara ghemului de blanita un covoras pentru zgariat, cu margini de plus, un loc de joaca cu plasa cu sisal pentru tavaleala cat e ziua de lunga si zgariat zdravan. Zgariatul nu trebuie privit insa ca o rautate pe care pisica neaparat trebuie sa o faca zilnic. Nu, este vorba despre un instinct de a zgaria pentru a mentine sanatoase si active ghearele. Un scratch este un cadou foarte bun pe care ar trebui sa i-l faceti pisicutei dvs. inca din primii ani de viata. Scratch-ul inlocuiteste stratul exterior al ghearelor, poate fi si in varianta ondulata, cum se gaseste si la Animalul Fericit, cel mai mare castigator fiind mobila, care ramane nezgariata.

Tot din categoria Sisaluri si ansambluri fac parte si ansamblurile de joaca, cu platforma si spatiu de ascuns, cu cilindru sau alte accesorii foarte utile pentru o joaca pe saturate in orice moment al zilei. Ansamblurile se asambleaza usor, nu ocupa mult spatiu in camera, sunt stabile, nu ranesc pisicutele-de altfel, ele le adora, fiind fabricate din lemn, plus si sfoara de canepa. Descoperiti toata gama de Sisaluri si ansambluri pentru pisici pe AnimalulFericit.ro si alegeti ce produs vi se pare mai „jucaus” dintre cele aproape 30 de tipuri disponibile.