My Blog List

Analiza, un punct de plecare excelent pentru optimizare SEO de calitate

SEO e o arta, asta stim cu totii. Nu exista optimizare pentru motoare de cautare care sa plece de la niste elemente vagi. Inainte de orice optimizare trebuie sa existe o analiza. Analiza poate decide ce fel de tehnici si instrumente de optimizare vor fi folosite, de unde se porneste cu optimizarea, daca sunt elemente deja optimizate.

Toate tacticile esentiale de optimizare le gasiti la http://dexterseo.ro/promovare-si-optimizare-site-tactici-avansate, blogul oficial al DexterSeo, cea mai buna agentie full-service de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare. Rezultatele pot fi cuantificate doar daca exista o analiza amanuntita a tuturor strategiilor si tacticilor aplicate in incercarea de optimizare SEO. Desi pare foarte greu de facut o astfel de analiza pe niste termeni abstracti, pe online exista o groaza de instrumente foarte bune pentru a usura analiza si a oferi cea mai buna perspectiva despre cat de bine a fost optimizat site-ul dvs.

Cel mai popular e Google Analytics, care va da tot ce va trebuie pentru a vedea de unde porniti cu site-ul. E suficient sa va creati un cont pe site si puteti sa aveti acces la statistici si analize detaliate, defalcate, in functie de criterii variate. De asemenea, aveti la dispozitie Webmaster Tools, care va da o idee despre datele generate de site, valide pentru Google si Bing. Foarte util e si RSS Feed Analytics, care analizeaza calitatea feed-ului TSS si incearca sa va sugereze ce se poate imbunatati pentru un trafic de calitate si un site optimizat in parametri normali. Nu in ultimul rand, trebuie testate toate browserele, cum anume se incarca site-ul, cat de rapid, cum se vad imaginile, daca sunt afisate corect toate elementele din pagini. Cand toate aceste elemente vor fi verificate si puse la punct, site-ul dvs. va fi pe calea cea buna.

Pentru rezultate optime apelati la o firma specializata de SEO, cum e si DexterSeo, agentie full-service care pune la dispozitia tuturor celor interesati servicii de marketing online si optimizare pentru motoarele de cautare. Cinci ani experienta si sute de site-uri optimizate sunt doar doua atuuri pe care DexterSeo vi le ofera. Intrati pe site-ul dexterseo.ro si solicitati chiar acum un raport gratuit de optimizare SEO.