My Blog List

Criterii de luat in considerare atunci cand cautati restaurante nunti

Nu de putine ori am auzit la prieteni care incep sa se pregateasca de nunta ca alegerea restaurante bucuresti e lasata mai la urma pentru ca detaliile care trebuie stabilite mai intai sunt cele legate de invitatii si de numarul invitatilor care vor veni. Normal ar fi ca restaurantul sa fie pe primul loc, macar la nivel conceptual, dar fiecare face cum crede ca e mai bine. Sunt mai multe criterii pe care nu ar trebui sa le scapati din vedere, dupa ce ati ales si invitatii si vedeti clar numarul lor, si ati ajuns la alegere restaurantului.

Primul lucru la care trebuie sa ne orientam este dimensiunea restaurante nunti. Daca la nunta va vin 300 de invitati are rost sa luati un restaurant foarte elegant, cu sala sau sali foarte mari, cu zeci de chelneri si personal gata sa va puna la dispozitie cele mai bune servicii. Pentru o nunta fara pretentii si cu sub 60 de invitati e recomandat un local micut, unde toti invitatii se vor simti extraodinar si atmosfera generala va fi una linistita, intima. Al doilea lucru la care trebuie sa va ganditi bine e obtinere exclusivitatii asupra restaurante bucuresti. Este foarte important pentru reusita serii ca tot restaurantul sa fie al vostru, sa nu existe si alti clienti si sa aveti suficiente locuri de parcare. Ca sa va inchipuiti cat de mult inseamna aceasta exclusivitate, imaginati-va doar ce s-ar intampla daca in seara petrecerii de nunta invitatii s-ar inghesui bine printre vreo 40 de indivizi care tocmai ce s-au imbatat bine si injura sau danseaza pe niste manele de sezon.

Foarte importanta e si alegerea meniului corect si pe placul invitatilor. Multe restaurante va dau posibilitate sa gustati din meniuri si sa stabiliti singuri ce doriti sa aveti pe mese la petrecere, dar puteti iesi din tipare si puteti cere orice fel de combinatie si preparat pe care bucatarii sa stie sa-l prepare, evident. La pachet cu alegerea mancarii vine si alegerea bauturilor care de la petrecerile de la restaurante nunti. Daca nunta e in anotimp mai rece, se pot include si bauturi tari, bere din belsug, fel de fel de sosuri si mancaruri mai grele. Daca insa e vara si e caldura foarte mare, bauturile puternice nu sunt de preferat, sucurile si apa sau berea de calitate fiind de preferat, la fel ca si asocierea lor cu sosuri mai usoare si preparate care sa nu provoace stari de rau in combinatie cu transpiratia excesiva si caldura dogoritoare. Ultimele detalii pe care trebuie sa le stabiliti sunt numarul de chelneri din sala in care va avea loc evenimentul si daca seful de sala e in stare sa tina in mana toata servirea.

La final, se negociaza pretul, care trebuie intors pe toate fetele si trebuie puse intrebari si simulate situatii cand nu vin cativa invitati sau cand se anuleaza petrecerea ori intervine altceva. Doar asa veti avea o nunta perfecta din toate punctele de vedere. Pentru alegeri rapide si mai usoare puteti vizita si localuriinbucuresti.ro, un portal dedicat tuturor celor care cauta restaurante si localuri de top din Bucuresti. Descrieri detaliate, prezentari, galerii foto si cele mai importante date despre restaurante, iata doar cateva atuuri ale LocaluriinBucuresti.ro.