My Blog List

Cat castiga vedetele?

Andreea Marin s-a hotarat sa se intoarca in televiziune, astfel ca vedeta a negociat pentru contractul cu TVR. Lucia Hossu-Login, membra in Consiliul de Administratie al TVR, a facut publica suma pe care Andreea Marina obtinut-o in urma discutiilor cu televiziunea.
Dan Negru a reactionat in privinta aceasta si a declarat pe pagina personala de Facebook:
“Sunt dispus oricand sa-mi fac publica leafa din televiziune, inclusive banii castigati in toti anii trecuti. In toata lumea civilizata a televiziunii starurile isi fac publice castigurile, doar la noi e brambureala zvonurilor. Citesc ca Andreea Marin castiga 16000 euro pe saptamana de la TVR, dar probabil ca asta era suma pentru intreaga productie, nicidecum leafa unui prezentator.
Nu exista un astfel de onorariu in televiziunea din Romania, pe saptamana! Cred ca televiziunea ca breasla poate intra in normalitate facand publice lefurile vedetelor. Sunt primul dispus sa o faca!
Iata lefurile celor mai importanti moderator europeni. Televiziunile la care lucreaza, fie publice, fie comerciale, le fac publice. E vremea sa o faca si ai nostri…
Brono Vespa- 1,2 milioane pe an
Carlo Conti- 2,3 milioane pe an
Paolo Bonolis- 3,1 milioane pe an
Stephan Raab- 1,6 milioane pe an”.