My Blog List

Second hand online

Cu siguranta ca orice om din ziua de azi vrea sa fie in pas cu moda, si desigur ca nu fiecare isi permite sa si faca asta pentru ca ce este nou - este si mai scump. Chiar daca unii sunt reticenti la ideea de second hand online, se pare ca acest concept a luat amploare tot mai mult si se bucura de o mai mare atentie. 

Ce inseamna de fapt un magazin second hand online? Este exact ca si un magazin normal - online, numai ca acesta contine haine la mana a doua, adica purtate foarte putin intr-o stare, de regula, mai mult decat acceptabila si la preturi mult mai rezonabile. In cadrul unui second hand online ai sansa sa iti achizitionezi articole vestimentare la preturi foarte bune si chiar si de firma, din colectii de poveste, poate chiar produse unice, care au fost purtate foarte putin. Majoritatea magazinelor virtuale au in prezent si politica de retur si trebuie, ca si client sa fii constient de acest lucru pentru ca este dreptul tau. In cazul in care produsul pe care il achizitionezi din magazinul online nu este pe gustul tau, adica nu corespunde descrierii si nici nu are calitatea promisa, iar defectele sunt extrem de vizibile, atunci ai tot dreptul sa il returnezi. Insa majoritatea magazinelor care au o prezentare online, mai ales daca sunt second handuri nu isi permit in nici un caz asemenea erori pentru ca inainte de toate costurile de returnare sunt mult mai mari. 

Avantajele de a achizitiona haine din magazine second hand online sunt numeroase iar aici amintim: diversitatea produselor, posibilitatea de a achizitiona articole vestimentare la preturi destul de convenabile, posibilitatea de a avea produse unice si de ce nu, de a beneficia de calitate si de o serie de reduceri incredibile la  haine care poate au fost purtate o singura data.