My Blog List

Despre gelul UV soak off

Gelul UV Soak Off este un gel pe baza de silicon, usor de aplicat si de indepartat, care este recomandat mai ales la intarirea unghiilor naturale si pentru aplicarea unghiilor false ocazionale. Acest tip de produs se situeaza intre lacurile simple si gelurile UV obisnuite.
Avantajul pe care il ofera utilizarea de gel UV soak off consta in faptul ca intareste unghiile, fiind recomandat, in principal, persoanelor cu unghii fragile si casante. Gelul UV soak off nu afecteaza unghiile si nici nu se exfoliaza.

Gelul soak off are o compozitie aparte si, de aceea, nu trebuie intrebuintat impreuna cu alte tipuri de geluri. Este recomandat ca gelul UV soak off sa se foloseasca cu alte produse din gama soak off (incepand de la primer, pana la lichidul de fixare - cleanser). Gelul soak off se aplica in 2 straturi pe unghiile naturale sanatoase si in 3-4 straturi pe unghiile fragile. Fiecare strat in parte se trateaza sub lampa uv. Daca gelul UV soak off este combinat cu alte geluri exista riscul ca unghiile sa se crape. Nu este indicata nici aplicarea gelurilor color Soak Off direct pe unghia naturala, deoarece pigmentii din gel reduc capacitatea de adeziune a gelului. De aceea se recomanda aplicarea unui strat de gel Soak Off transparent - pe post de gel de baza - pe unghia naturala, inainte de a aplica gelul colorat.

Gama de geluri soak off cuprinde urmatoarele: Gel soak off - 3 in 1 (primer + constructie + luciu), soak off finish gel, soak-off camuflaj si gel de baza.

Exista numeroase magazine online care comercializeaza produse pentru manichiura si unghii false. Avantajul cumparaturilor online consta in faptul ca, din confortul propriei locuinte, puteti achizitiona, produsele de care aveti nevoie. Trebuie, insa, sa va informati asupra termenelor de livrare ca sa nu asteptati foarte mult pana ce primiti produsele. Online, aveti acces la toate informatiile necesare inainte de a cumpara: pret, producator, gramaj, culoare, caracteristici produse, etc. De asemenea, puteti beneficia de numeroase promotii care va permit achizitionarea unui gel uv profesional la pret discount.  Astfel ca, pe langa faptul ca in mai putin de cateva minute ati plasat comanda, pretul pe care il platiti poate fi cu mult redus fata de tariful pe care ar fi trebuit sa-l platiti, pentru acelasi produs, intr-un magazin traditional.