My Blog List

Idei de mic dejun sanatos pentru a ajuta la construirea musculaturii

De la reclame de televiziune la medicul de familie, nu putem scapa de a auzi vechea vorba "Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei". De fapt, hai sa defalcam cuvant “mic dejun”: in esenta, reprezinta ruperea rapida a corpurilor noastre de la odihnitoarele nopti de somn. Cand suntem in cautarea metodelor de a construi masa musculara, alimentele pe care le punem in corp sunt extrem de importante si trebuie sa li se acorde atentie in mod comstant.

Tot mai multe persoane care incearca din greu sa obtina o musculature sexy fac incercari de a urma regimuri nerealiste, care de multe ori se termina cu rezultat contrar si se umfla cu alimente pe care le-au taiat din dieta initial. Nutritia este factorul numarul unu de care este nevoie sa ia in considerare atunci cand cauta se cauta rezultatele combinate cu antrenamentele corespunzatoare.
Nu exista niciun fel de cale scurta si sanatoasa spre o silueta de invidiat! Cu alte cuvinte, daca dorim sa obtinem un abdomen definit, acest lucru fiind pe lista prioritatilor oricui, nu trebuie sa se manance fast-food si alte alimente supra-procesate bogate in zahar si grasimi. Pentru a obtine rezultatele care sa rezite pe termen lung, trebuie sa se aplice un regim alimentar nutritional care este realist si relative usor de gestionat.

Trebuie sa se manance alimente care bucura de fapt consumatorul si alimente care se pot pregati rapid si usor. Cine vrea cu adevarat sa-si petreaca atat de mult timp in bucatarie, cand ar putea termina totul mult mai repede si cu la fel de multe beneficii nutritionale? La inceput, e de ajuns pentru a construi masa musculara sa se creioneze un regim alimentar nutritional care sa fie urmat fara prea multe exceptii.
A face alegerile corecte in privinta produselor alimentare este un element cheie, ceea ce cere ceva timp pentru a analiza tot ce se pune in corp. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne transformam intr-un iepure si sa mancam numai morcovi sau ca va trebui sa eliminam grupuri intregi de alimente toate deodata. Se recomanda a se citi etichetele atunci cand suntem in magazin si sa ne asiguram ca verificam continutul de zahar, precum si grasimile si carbohidratii. Continutul ridicat de proteine ​​poate fi incarcat cu zahar, asa ca fiti atenti!

Aici este o lista scurta cu unele alimente care ofera optiuni pentru un mic dejun sanatos si pentru care corpul va fi multumit:
- Oua (si sa se manance galbenusul! Galbenusul contine cea mai mare parte a proteinelor ​​si are grasimile bune)
- Fulgi de ovaz
- Lapte degresat
- Shake cu proteine din zer
- Mere, banane si alte fructe
- Carnati cu continut sczut de grasimi
- Napolitane
- Cartofi
- Cereale

Dupa cum se observa, exista mai multe optiuni delicioase disponibile pentru micul dejun. Construirea musculaturii solide nu inseamna ca trebuie sa se sacrifice consumul de carbohidrati sau alimente care ne plac. Balanta este cheia, asa ca se incepe ziua cu combinatia potrivita de proteine ​, carbohidrati sanatosi si grasimi bune si aceasta va fi calea cea mai sanatoasa de a obtine masa musculara pentru care s-a lucrat atat de greu, atat in bucatarie, cat si la sala de sport in timpul antrenamentelor.