My Blog List

Vitamina c

Vitamina C este cea mai buna vitamina si cea mai simpla de asimilat de catre organism, putand trata foarte multe boli al caror leac nu putea fi gasit decat foarte greu. VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR de la Cufarul Naturii contine cantitea necesara de vitamina C pentru a pune organismul pe picioare indiferent de bolile de care sufera. Prin simpla administrare a unei tablete de VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR veti ajuta organismul sa se apere de radicalii liberi-vitamina C are efect antioxidant-, veti scapa mai usor de infectii si de eventuale toxine introduse in organism.

Actiunea tonifianta si participarea la asimilarea fierului in organism o fac indispensabila pentru perioadele de crestere si de dezvoltare in primele stadii ale vietii extrauterine. Vitamina C vindeca scorbutul, face vasele de sange mai rezistente, intrand in procesul de formare a globulelor rosii, a dintilor si a oaselor. Regleaza colesterolul si glicemia, distruge toxinele din corp, mentine sanatoase tesuturile si organele. Bolnavii aflati in perioada de convalescenta se vor reface mai rapid, iar ritmul de opacifiere a cristalinului este redus in urma administrarii VITAMINA C SIMPLA 180MG 50CPR. Cataracta nu va mai fi nici ea un pericol pentru ochi sub actiunea vitaminei C, ficatul nu va mai avea grasime depusa excesiv, iar actiunea laxativa si antialergica protejeaza organismul de toxinele ce se pot acumula si care pot favoriza aparitia diverselor boli. Este foarte buna in caz de stres, boli infectioase grave, oboseala cronica, anorexie sau anemii, hemoragii si in carenta de calciu.

Hipercolesterolemia si hipertensiunea arteriala sunt tinute in frau, glandele sexuale functioneaza normal si reproducerea pe cale naturala nu este pusa in pericol. De asemenea, femeile care au dificultati in a duce la capat o sarcina sau in timpul alaptarii pot sa cunoasca imbunatatiri ale starii de sanatate dupa ce iau vitamina C.