My Blog List

Consumul de produse naturiste

Cosmeticele naturale si bio, consumul de produse bio de ingrijire pentru bebelusi si inlocuirea jucariilor ce pot contine chimicale periculoase cu jucarii ecologice, slabitul sanatos si lupta impotriva fumatului sau momentele de relaxare pe care ni le ofera aromoterapia sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a avea un trai sanatos. Sanatatea inseamna frumusete si fericire, asa ca trebuie sa oferim organismului nostru substantele nutritive de care are nevoie. Atunci cand avem in vedere utilizarea de produse naturiste putem apela si la utilizarea tratamentelor cu bioactivatori.

Avantajele folosirii tratamentelor cu bioactivatori sunt destul de variate si ele pot determina un trai sanatos si o existenta fericita. Unele dintre avantajele folosirii tratamentelui cu bioactivatori sunt reprezentate de faptul ca aceasta reduce pana la eliminare golirile mecanice (vidanjarea fosei), elimina mirosurile neplacute, creste randamentul statiei de epurare, descompune depunerile de pe instalatia sanitara, eliminand mirosurile neplacute si posiblitatea de infundare a instalatiei, prelungeste durata de viata a instalatiei, biodegradabil, ecologic, reduce poluarea. Conceptia despre alimentele de baza in bucatarie se schimba usor dar sigur pentru a incorpora produse naturiste, produse bio si superalimente despre care pana nu de mult foarte putini dintre noi auzisera.

Aceasta tendinta sanatoasa este un motiv de bucurie si un trend de imbratisat atat pentru sanatatea proprie cat si a intregii familii. Putem inlocui uleiul de floarea soarelui cu ulei palmier, laptele de vaca obisnuit cu lapte praf soia pentru prajituri si alte delicii, otetul obisnuit cu otet porumbele in smoothie-ul de dimineata.

Cand avem in calcul utilizarea de produse naturiste (http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/category&path=65) trebuie sa fim foarte precauti tinand seama si de faptul ca multe produse se declara a fi naturiste sau bio insa nu sunt deloc. Un criteriu dupa care ne dam seama ca produsele pe care urmeaza sa le achizitionam sunt bio cu adevarat este pretul insa si acesta este de-a dreptul inselator uneori.