My Blog List

Monitorizarea video si alarmele, solutiile ideale pentru o viata fara stres

Vi s-a intamplat probabil de multe ori sa stati la locul de munca si sa va tot ganditi ce o face copilul sau mama care e paralizata si ingrijita de un necunoscut, sarcinile sa vi se para mai grele, sa nu va puteti concentra tot gandindu-va la aceste lucruri. Sistemele de alarma si de supraveghere video au fost cele mai bune solutii pe care oricine si le-a putut permite pentru a nu mai sta pe ganduri si a-si putea desfasura activitatile zilnice fara probleme.

Sistemele de supraveghere si alarma va pot proteja in primul rand familia si copii. Daca ati angajat o bona care sa aiba grija de copil, atunci o puteti urmari pas cu pas sa vedeti daca isi face treaba pentru care e angajata si cum se comporta cu micutii-sunt din ce in ce mai dese cazurile in care copiii lasati in grija bonelor sunt tratati urati de catre acestea. In plus, avand monitorizare continua cat timp esti la locul de munca te ajuta sa lucrezi cu spor si sa nu stai cu grija permanenta nestiind ce se intampla acasa, daca e totul in regula.

Mai mult decat sistemele de supraveghere, care doar pot sa ofere informatii concrete despre autorii furturilor, sistemele de alarma profesionale montate in zone greu accesibile si protejate – elementele lor si fiecare cablu alarma 6x0.30 sunt mascate pentru a nu fi taiate sau vandalizate de hotii care nu isi pot duce la bun sfarsit treaba – pot sa alunge imediat hotii si sa avertizeze firmele de securitate, politia si proprietarii despre incercarile de spargere a locuintelor. Sistemele de supraveghere si alarma sunt bune si in spatii comerciale sau publice, acolo unde exista foarte multi oameni si incercari de furt sau activitati suspecte care sunt greu de monitorizat in timp real de catre paznici.

Sistemele video de supraveghere permit prinderea persoanelor rau voitoare, in vreme ce sistemele de alarma alerteaza imediat paza cand s-a intamplat un eveniment nedorit. In cadrul companiilor sau firmelor, aceste sisteme pot sa previna atentate teroriste, sa ii faca pe angajati sa isi indeplineasca sarcinile mai bine si fara sa piarda timpul inutil. Ambele sisteme pot fi controlate si de la distanta, asa ca supravegherea e permanenta, iar capturile video sunt de inalta calitate, pentru identificarea rapida a oricaror detalii relevante.