My Blog List

Greselile de fashion care iti pot strica buna dispozitie la un eveniment important

Ca in orice alt domeniu si in fashion se pot face greseli fara sa vrem, fiind foarte simplu mai ales ca exista enorm de multe detalii la care trebuie sa fim atenti atunci cand ne asortam diverse tinute.

Una dintre cele mai mari si cele mai penibile este afisarea lenjeriei intime.

De multe ori am vazut indiferent de eveniment domnisoare care isi lasau la vedere bretelele sutienului aproape invizibil sau marginea bikinilor.

Conform regulilor din fashion, sutienul se asorteaza cu topul, daca e negru merge cu bluza alba, insa combinatia e cea mai rea posibila, pentru ca se observa pe sub haine marimea si forma sanilor sau tipul sutienului.

De obicei, lenjeria intima trebuie sa fie fara cusaturi. Foarte important e ca tinuta sa „bata” cu varsta.

Nu incerca niciodata sa pari mai matura decat esti sau mai tanara decat esti in realitate pentru ca nu vei reusi sa fii fashion niciodata. Nu sunt potrivite in acest context dresurile in culoarea piciorului, hainele in cromatica sterasa, pantofii cu tocuri foarte inalte, sutienele de tip push up, decolteurile enorme.

Alta greseala mare cand vine vorba de moda este purtarea hainelor demodate, stilul retro fiind deja unul pe duca. Camasile creponate din nailon sunt un bun exemplu de haine care nu mai au ce cauta pe tine, la fel si pantalonii-pana sau tricourile cu plasa.

Si incaltarile iti pot da de furca daca sunt murdare si nu au flecuri, daca nu sunt date cu crema de calitate si sunt ingrijite fara nici cea mai mica raspundere. Nici daca incercati sa pareti slabe punand pe dvs. haine prea mulate nu obtineti nimic bun, doar cateva reprosuri si priviri mai ciudate.

Corpul trebuie sa poata sa se miste cum doreste, hainele trebuie sa se potriveasca, asa ca trebuie as evitati stilul baggy, care e poate efectul cel mai urat al unei tinute dezordonate si prost alese.