My Blog List

Grasimile sanatoase – un secret pentru pierderea in greutate

O multime de oameni care sunt in cautarea unui mod ideal de a pierde in greutate au aceasta idee falsa, cum ca toate grasimile sunt rele, aceasta nefiind altceva decat o conceptie gresita. La suprafata acest lucru este de inteles, deoarece oricine vrea sa piarda in greutate vrea sa taie din calorii, iar grasimea este, evident, o sursa de calorii. Multi oameni presupun ca caloriile din grasimi sunt deosebit de rele pentru pierderea in greutate si acestia scot si ultima picatura de grasime din tot ceea ce mananca. Este mult mai sanatos si durabil sa se scada in greutate de fapt cu consumul de grasimi sanatoase ca parte a unui plan si nu doar sa se elimine toate grasimile in intregime din dieta.

Pentru a avea succes cu scaderea in greutate, se mananca o cantitate modesta de grasimi sanatoase care este mult mai probabil sa conduca la obiectivul dorit de eliminare a kilogramelor nedorite. Nu numai ca sunt grasimile sanatoase bune pentru a slabi, dar corpul foloseste aceste grasimi pentru a produce hormoni, pentru a repara sistemul nervos si pentru a mentine tractul digestiv si pielea sanatoasa. Este important sa se elimine grasimile nesanatoase si in loc sa se concentreze pe acele grasimi care sunt sanatoase pentru organism. Grasimile care trebuie evitate complet sau eliminate cat mai mult daca se cauta intr-adevar in cautarea optimizarea pierderii in greutate sunt trans-grasimile, grasimi hidrogenate, uleiurile vegetale hidrogenate, margarina, untura si grasimile prefabricate. Aceste tipuri de grasimi sunt un dezastru si pot provoca chiar mai mult decat o problema de echilibru hormonal.

Daca va pregatiti propria alimente asigurati-va ca si cititi etichetele, astfel incat sa nu adaugati aceste lucruri. Trebuie sa pastrati mereu in vedere ingredientele pe care le-ati pus in mancare. Pe langa eliminarea grasimilor nesanatoase va doriti, de asemenea, sa va concentrati asupra consumului unora dintre grasimi care sunt sanatoase pentru dvs. Grasimile care sunt recomandate pentru bolnavi, inclusiv atunci cand se incearca sa se piarda in greutate, includ uleiul de masline, ulei de palmier (asigurati-va ca veti citi eticheta astfel incat sa nu cumparati o formula hidrogenata), ulei de floarea soarelui, ulei de susan si ulei de cocos (ajuta la metabolism). Ele sunt atat de folositoare pentru tractul digestiv in cantitati mici si acestea sunt toate alegeri bune si sunt sanatoase pentru orice persoana.

Grasimile sanatoase pot hrani corpul si pot oferi ceea ce are nevoie cu adevarat in termeni de substante importante de constructie a tesuturilor, pentru imbunatatirea echilibrului hormon si starii generale care este atat de importanta atunci cand aveti probleme de sanatate. Daca ramaneti la aceste orientari si veti face lucrurile care au sens, in timp trebuie sa va asteptati la rezultate pozitive.