My Blog List

Dacia Logan, o alternativa de inchiriat?

Dacia este producatoarea de masini romanesti de mai multe decenii. Acestia au un parteneriat cu Renault, prin care colaboreaza la elaborarea modelelor mai noi. Producatorul roman a reinceput sa intre pe piata intr-o maniera puternica odata cu aparitia primului model de Dacia Logan care s-a vandut pentru prima oara in septembrie 2004. Acesta a fost anuntat inca din 2 iunie 2004 la Paris. Totodata directorul de la Renault anunta producerea unui automobil Dacia cu pretul de 5.000 de euro inca din anul 2000, insa niciodata nu a ajuns la pretul acesta, fiind pretul de pornire de circa 6.000 de euro si cu toate dotarile atingand chiar 10.000 de euro. In momentul de fata au fost produse peste 1.000.000 de modele de Logan, cererea acetuia devenind din ce in ce mai mare. Exista uzine ce asambleaza modelul atat in Romania la Mioveni cat si in Rusia, Iran, etc, mai tarziu in 2007 deschizandu-se o fabrica si in Brazilia.

Este rentabil sa inchiriezi un model Dacia Logan?

Un autoturism Dacia Logan ofera multe lucruri pentru o masina la un pret atat de mic. Aceasta, mai ales modelul nou este dotata cu majoritatea elementelor necesare unei masini, are o forma dinamica si este perfect conceputa pentru rularea ei pe strazile Romaniei. Totodata faptul ca este putin mai inalta decat restul masinilor ii confera acesteia o nota de confort si incredere pe sosea. Aceasta statura a masinii ajuta si in timpul mersului in intampinarea gropilor sau a drumurilor neasfaltate. Modelele mai noi 1.6 1.6 adica cu un motor de 1598 de cm cubi si 16 valve dispun de o putere de 105cp, acesta fiind cel mai puternic creat de Dacia pentru acest model de pana acum, viteza maxima inregistrata fiind de 183de km/h. Totodata acesta de pare ca atinge viteza de 100km/h in timpul de 10.1 secunde. Totodata acest model are un consum destul de mic, inregistrandu-se in jurul cifrelor de 5-7 l la 100km. Masinile de la Dacia sunt masini ce pot fi inchiriate cu putini bani si cu care se pot face foarte multe lucruri, de la plecari in vacanta si pana la drumuri de serviciu. Dacia Logan are si o varianta break, Dacia MCV care dispune de 7 locuri sau de un portbagaj mult mai mare. In ambele variante este o masina foarte rentabila pentr inchiriat in timpul unei vacante, dat fiind faptul ca este o masina confortabila, care confera un mers placut si spatios.

Inchirieri Dacia Logan se poate face foarte usor in Bucuresti, dat fiind faptul ca este o masina romaneasca, deci poate fi gasita in toate firmele cu specific rent a car. Masina poate fi inchiriata in functie de carburantul pe care clientul il doreste, existand atat un model Diesel cat si unul cu Benzina, si exista si mai multe culori de unde clientii pot alege.