My Blog List

Va doriti sa munciti de placere in atelier tamplarie?

Atelierul personal sau cel de la serviciu trebuie sa fie dotat cu tot ce va este necesar pentru a obtine cele mai bune rezultate si un profit multumitor. In afara de scule, masinarii si fel de fel de utilaje necesare, cel mai important element din atelierul unui tamplar e bancul de lucru.

Daca este unul de calitate, piesele prelucrate se vor procesa mai usor, nu va veti chinui prin diferite locuri sau pe mese incropite din te miri ce, iar munca dvs. va fi una frumoasa si usor de realizat. Desi pe piata exista multe variante de bancuri de tamplarie, mai simple sau mai complexe, sunt de preferat cele cu fel de fel de dotari si accesorii pentru a nu fi nevoit sa faceti cumparaturi suplimentare. Bancurile de lucru pentru tamplarie va asigura lucrul foarte usor si sustinerea pieselor care urmeaza a fi prelucrate, au carlige de fixare care mentin fixa orice piesa care trebuie aranjata. Fiecare „falca” de fixare de pe laterale bancuri de tamplarie au ax cu cap trapezoidal, blatul are doua orificii de fixare pentru carlige, nu este tratat, iar stabilitatea bancului e data de bolturile filetate. Rigiditatea suprafetei e obtinuta cu ajutorul sloturilor, exista chiar si rafturi de depozitare, se pot pune pe banc si piese foarte grele, in vreme ce colturile si marginile au rotunjiri facute special pentru a nu se lovi cel care prelucreaza orice piesa. Ca sa nu se deterioreze, suprafata bancuri de tamplarie e unsa cu un ulei care a fost folosit si la lacuit. Suplimentar mai pot avea sertare si nise de depozitare.

In plus, fiecare banc de tamplarie original vine si cu garantie si cu instructiuni de utilizare si imbunatatire a functionalitatilor sale, asa ca aveti doar de castigat de pe urma achizitionarii lui. Modelele compacte va permit sa le deplasati prin camera de lucru sau dintr-un atelier in altul pentru a va putea desfasura munca zilnica fara probleme, oriunde va este mai bine.