My Blog List

Cauti trusou botez ieftin? Intra pe InvitatiiSuperbe si alege-l pe cel care se potriveste micutului tau

In ziua botezului nu numai parintii si familia micutului trebuie sa fie in straie de sarbatoare, ci si bebelusul, cel mai important actor al evenimentului. In traditia crestina, in timpul si dupa botez sunt randuite anumite practici care necesita hainute si prosop sau sapun pentru ca toata taina botezului sa se desfasoare in conditii bune.

Un trusou botez este alcatuit din panza de mir de culoare alba, speciala pentru a infasa copilul imediat dupa ce a primit botezul din partea preotului-de preferat sa fie destul de groasa si sa retina apa de corpul micutului si haine noi pentru nou-nascut. Hainele noi sunt un simbol al vietii spirituale noi, iar alaturi de lumanarile de botez, sunt doua modalitati importante de a da sens crestinarii copilului si de a-l primi in sanul marii familii reprezentata de biserica.

Lumanarile pot fi decorate cu panglici si fundite adaptate cromatic pentru fiecare sex. Fiecare trusou botez mai contine si prosop si sapun pentru preot, sticle cu mir, pentru ungerea copilului, cutia unde se pastreaza lucrurile de la botez. La alegerea trusou botez trebuie sa tinem cont si de calitatea prosoapelor, care nu trebuie sa irite pielea copilului-de obicei sunt din bumbac de buna calitate. Hainele trebuie sa fie din materiale naturale si cat mai lejere. Trusoul e ales de catre nasi, dupa ce s-au consultat cu parintii, si poate avea diverse teme, cu personaje din desene animate, ingerasi sau poate fi simplu.

Daca inca nu ati decis de unde sa luati cel mai ieftin trusou de botez trebuie sa stiti ca il gasiti la InvitatiiSuperbe, acolo unde puteti sa cumparati si cutie trusou, fasa pentru botez de diferite culori, si hainute si prosoape cu fundite, doar din bumbac natural. Preturile sunt pentru toate buzunarele, comenzile peste 250 ron au transport gratuit, livrarea se face prin curierat rapid, direct acasa la client.