My Blog List

Un model 3D ajuta la prinderea pedofililor

Clientii de service laptop  care au copii apeleaza de multe ori la serviciul gratuit PickUp & Retun, prin care un curier ridica aparatul de la client si il aduce la sediul service, unde este updatat si apoi trimis tot prin curier inapoi la client, pentru a instala diverse aplicatii pentru protectia copilului. Parintii se tem din ce in ce mai mult de mediul online, atat din cauza materialelor la care poate avea acces copilul, cat si din cauza pedofililor.

In multe centre service laptop sector 2 suntem rugati sa blocam accesul la diverse camere de chat, ca urmare a cresterii ingrijoratoare a abuzurilor online. Multi pedofili folosesc internetul pentru a contacta copii si a le cere apoi sa se dezbrace si sa se masturbeze in fata camerei.
Tocmai pentru a-i opri pe acesti oameni, a luat fiinta Sweetie, o fetita filipineza, care face videochat. Nu te grabi – Sweetie este un model 3D, complet computerizat, o fata atragatoare, care sa le vorbeasca pedofililor pe limba lor, in timp ce o mana de programatori cu un tel nobil ii localizraza pe acesti barbati.
Cu ajutorul lui Sweetie au fost localizati si dati pe mana autoritatilor locale peste 1000 de pedofili, care abuzau de copii din tari sarace, precum Filipine, Tailanda ori Romania. Organizatia care a luat masuri in acest mod se numeste Terre des Hommes si a vrut sa remonstreze cum se pot prinde infractorii care fac turism de tip webcam cu copii. Pana la momentul inceperii campaniei Sweetie doar 6 pedofili online au fost condamnati pentru faptele lor in intreaga lume. Asa cum stiu numerosi clienti ai service laptop sector 2, numarul cazurilor de pedofilie online este intr-o crestere infioratoare, iar unii copii sunt abuzati si ucisi chiar in propriile case, dupa ce ii dezvaluie pedofilului “deghizat” unde locuiesc si daca mai este cineva acasa.

Daca si tu te temi de acest fenomen, ia masuri si contacteaza-ne pe www.coreit.ro pentru a modifica experienta online a copilului tau si a-l proteja de criminalitate.