My Blog List

Cum alegi masina potrivita pentru tine cand cauti pe siteurile cu anunturi auto

Anunturi auto care promoveaza o gama larga de masini noi sau rulate apar aproape pe orice site. Dar cum sa gasesti exact ceea ce cauti intr-un ocean de anunturi?

Exista cateva reguli esentiale de la care nu trebuie sa te abati atunci cand esti in cautarea unei masini pe site-urile de specialitate. Acestea te ajuta sa nu fii “furat” de anunturile auto atragatoare care promoveaza masini prea uzate la preturi exagerat de mici ori pozele incantatoare cu masini puternice.

Cea mai importanta regula este sa stabilesti exact ceea ce vrei inainte sa incepi cautarile. Elementele esentiale sunt pretul, numarul de kilometri de la bord si anul de fabricare al masinii.
In continuare gandeste-te la aspectele practice atunci cand cauti o masina printre sutele de anunturi auto. Ia in considerare viitorul, nu doar prezentul si raspunde-ti la intrebarile:
  • cat de mult voi folosi masina in oras si in afara orasului
  • cate persoane trebuie sa incapa in masina
  • este posibil sa montezi un scaun de bebelus in masina
  • este posibil sa cari unelte ori materiale voluminoase cu masina
Raspunsul obiectiv la aceste intrebari te va indruma catre un anume tip de masina, cel mai probabil altul decat cel pe care il ai acum in minte. Majoritatea oamenilor care isi cauta masina pe siteurile de anunturi auto fac greseala de a alege o masina sport, cuceriti fiind de preturile atractive, dar uita ca familia se va mari in curand si vor trebui sa schimbe automobilul.

Daca aceasta este una dintre greselile frecvente ale barbatilor, femeile sunt deseori cucerite de masinile de teren, mai impunatoare si mai sigure. Dar acestea consuma mai mult combustibil si sunt mari pentru a fi utilizate in procent de 99% in orasele aglomerate.

Atunci cand stii de ce masina ai nevoie si esti realist in cautarile tale, poti aplica diverse filtre care te ajuta sa iti gasesti masina perfecta in multitudinea de anunturi auto. Tot ce mai ai de facut este sa pui mana pe telefon si sa contactezi vanzatorul.