My Blog List

Emisiuni la care merita sa te uiti

Nu sunt un fan al televizorului, insa cand il deschid chiar sunt mofturos pana la refuz si butonez telecomanda de cateva ori de la cap la coada, rasfoiesc programe timp de o jumate de ora sau poate chiar o ora intreaga pentru ca pana la urma sa il inchid. De multe ori se intampla asta insa de mai putine ori se intampla sa gasesc cate o emisiune si unde alt undeva decat pe Animal Planet, pe Discovery Chanel, National Geographic si mai noile Travel si altele.
 
Imi plac emisiunile despre descoperiri, despre incercari, despre animale si despre tot felul de meserii. Iata care consider eu ca sunt cele mai interesante:
My cat from Hell - este o emisiune care ma face sa rad cu lacrimi - adica un specialist in comportamentul pisicilor merge pe la unul si pe la altul si le educa pisicile. Este un fel de *nora pentru mama sau Nany la noi, numai ca e cu animale si e amuzanta…
Mermaids o emisiune tot pe Animal Planet pentru pasionatii de adancurile marilor si oceanelor.
Monsters Inside me - afli niste lucruri de pur si simplu iti faci cruce si zici Doamne Fereste!
De vorba cu animalele - e o emisiune pe National Geopraphic care ofera consiliere animalelor. Suna ciudat dar daca vrei sa pierzi vremea in fata tv-ului, decat la emisiunile despre vedete, poti sa te uiti la asta.
Mit Busters - nu am mai vazut-o de mult dar era preferata mea. Pe langa faptul ca aflai multe chestii interesante, aflai si daca erau adevarate sau nu.
Pe urmele comorilor lui Hitler
Africa - emisiune despre Africa si cu Africa, desigur
 
Si multe multe altele. Ideea e ca macar mai afli cate ceva de prin lume, lururi interesante car eiti pot clati ochii. Eu personal nu suport emisunile in care vedete autohtone sau internationale isi dau in talent, se maimutaresc in toate felurile si in nici un caz nu suport filmele de la TV. Adica ori te uiti la un film indian , ori te uiti la o telenovela spaionla, sau la un romaneasca, ori te uiti la un film turcesc sau unul chinezesc. melodrama si patetismul sunt na si aceleasi la toate soiurile.