My Blog List

Tapet de lux pentru toate gusturile

Fiecare om isi doreste sa aiba parte de cele mai bune conditii de trai mai ales atunci cand vine vorba despre propria locuinta, si astfel apare si necesitatea pentru un tapet lux, in special daca traim intr-o casa mare. Totusi problema este cu totul alta si in nici un caz dorinta. Problema apare cand vine vorba despre alegeri, mai ales in cazul reprezentantelor sexului frumos, deoarece aflandu-se in fata atator tentatii de design interior cu siguranta ca nimeni nu mai stie ce sa aleaga si ce sa lase la o parte. 

Ideal ar fi sa ne luam in cele din urma o casa foarte mare si sa avem posibilitatea sa optam pentru toate modelele placute. De mentionat este insa ca tapetul de lux nu se refera neaparat la faptul ca este extravagant si scump, ci mai mult la faptul ca implica un stil aparte, mai rafinat si mai clasic. Tapetul de lux este si el impartit pe mai multe categorii, dintre care cele mai apreciate sunt de gasit pe trendexpert.ro, site-ul cu cele mai variate produse si cele mai bune reduceri. Astfel aici gasim produse din categoria tapet de lux care poarta numele de Cosy White, iar aici avem modele de tapet cu tonuri deschise, cu foarte mult alb, cu modele curate si fine. Mai avem Glam and Glory, o categorie destinata persoanelor mai indraznete, care au curajul sa stimuleze si sa incerce prin fantezie, sa testeze tendinte noi, moderne, inovatoare. 

Categoria Icon, este o categorie mai aparte care implica modele abstracte insa de o finete exemplara, purtand semnatura lui Dieter Langer, categoria Karim Rashid, o categorie cu combinatii mai excentrice, a caror rezultat hipnotizeaza si sa nu uitam de categoria Wall Couture, care poarta semnatura lui Ulf Moritz, tapetul din aceasta categorie fiind clar destinata persoanelor care vor sa iasa din tipare.