My Blog List

Care este lucrul pe care doar tu il poti face si din care poti castiga bani pe termen lung?

Nu este acelasi lucru pe care ati venit sa-l faceti pe internet? In cele de mai jos veti citi cateva idei care sa te inspire sa faci tot ce poti pentru a veni cu unele notiuni proaspete despre ce acest lucru inseamna pentru tine.

Realizarile sunt puternice. Ele creeaza bogatii si o baza solida de luare a deciziilor. Realizarile sunt perspective ale intelepciunii, deoarece acestea provin din adancurile a ceea ce sunteti. Perspectivele proaspete provin de dincolo de minte si experienta ta. Asta inseamna ca acestea sunt libere de limitarile care le-ati pus in loc de a incerca si de a controla ceea ce se intampla in viata ta.

Realizarile sunt centrate in minte si, ca atare, au deja cu prioritate o cale clara de urmat. Comenzile rapide sunt mult mai probabile atunci cand ne onoram o realizare noua, pentru ca vine cu un impuls incorporat.

Daca doriti sa incepeti o afacere, care ar putea duce la implinirea profunda si prosperitate fara margini, atunci ideea de afaceri trebuie sa vina din interiorul vostru. Deci, cum poti sa vezi ceea ce stii deja, dar nu iti dai seama cum?

Care este lucrul pe care numai tu il poti face? Puteti face doar ceea puteti concepe sa faceti. De aceea, realizarile sunt de nepretuit. Ai venit aici pentru a face un lucru pe care doar tu il poti face. Nimic altceva nu are sens. Deci, cum poti sa vizualizezi ceea ce stii deja, dar despre care nu iti dai seama? Prin doua moduri:

Adresati-va foarte bine intrebari deschise si nu le raspundeti imediat, dar ganditi-va la ele in timp. Apoi vedeti ce raspunsuri va vin in minte si va ridica moralul. Aceasta este calea de a lua si a actiona chiar si intr-o mica masura in acest domeniu specific. Sau:

Faceti ceva cu totul diferit de ceea ce ati facut. Sparge un model de creativitate intr-un mod inedit si realizarile noi vor sosi deoarece ati schimbat lucrurile.

Ce domeniu al vietii tale este cel mai deficient si ar trebui sa sufere schimbari? Ce lucru ti-ar placea sa stii despre schimbarea in acea zona? Adreseaza o intrebare deschisa in acest domeniu. Ceva de genul: ce stiu cu adevarat despre capacitatile mele si am pretins ca nu le-as putea folosi? Pentru a face o schimbare mare trebuie sa ajungeti la o noua revelatie, izbitoare, una atat de uimitoare care ne spune ca intelegerea stimuleaza o dorinta mare de a ne schimba.