My Blog List

Cum alegem restaurantul ideal pentru petrecerea de nunta ori botez

Restaurante in sector 4 sunt o multime, insa mirii trebuie sa le selecteze riguros dupa anumite criterii practice inainte de a semna contractul cu un anumit local. Primul impuls este sa alegi un restaurant aproape de casa sau unul cunsocut, dar asta nu este varianta optima.

Impreuna cu partenerul tau fa o lista cu toate restaurantele din sectorul in care locuiti sau in care vreti sa aiba loc nunta si apoi incepe sa faci triajul.

Doar anumite restaurante au echipamentul si calitatile necesare pentru organizarea unei nunti, de aceea incearca sa faci alegerea dupa urmatoarele criterii:

  • forma restaurantelor potrivite unei nunti au forma simpla, de hala. Cauta in lista de restaurante sector 4 localurile fara coloane, compartimentari ori forme cu colturi (sala in L, H, etc).
  • dimensiunea salii trebuie sa se potriveasca nuntii voastre, adica numarului de invitati;
  • amenajarea salii trebuie sa permita organizarea unei nunti din punct de vedere acustic, cromatic si decorativ. In traducere, bifeaza pe lista restaurante sector 4 doar acele localuri care sunt decorate intr-o cromatica complementara ori similara celei pe care ati ales-o pentru petrecere (nu poti face o nunta cu tema “pretty in orange” intr-un local rosu), verifica daca exista perdele si mocheta si cum influenteaza acestea sunetele si daca mocheta poate fi scoasa. Importanta este si pardoseala de pe ringul de dans: parchetul este cel mai bun, in timp ce gresia si mocheta pot da nastere la accidente.
  • incercati sa alegeti un local care dispune de parcare si de aer conditionat. Prima este foarte importanta intr-un oras aglomerat, iar lipsa celei de-a doua poate strica intreaga petrecere atunci cand fumul si caldura ii vor face pe invitati sa iasa afara pentru o gura de aer curat, ceea ce nu este de dorit.

Dupa ce ai redus lista de restaurante sector 4 dupa criteriile de mai sus, poti trece la criteriile de ordn material apoi la cele pur subiective. La sfarsit vei obtine doi sau trei “finalisti” si vei alege mai usor restaurantul tau de nunta.