My Blog List

Interventie rapida si eficienta asigurata in permanenta de Caldo Privat Security

Se intampla de foarte multe ori ca, din cauza varstei inaintate, anumitor afectiuni cronice sau din cauza unor evolutii de moment ale unor boli determinate de schimbari climatice bruste sau de temperaturi prea ridicate persoanele suferinde sa nu mai poata chema serviciile de urgenta. Fie ca lesina, au un atac cerebral sau paralizeaza pe o parte si nu se mai pot deplasa pana la telefon sau decedeaza in propria locuinta, multe persoane ajung sa fie practic prizoniere in propria locuinta.

In aceste cazuri, vecinii sau rudele apropiate realizeaza imediat ca nu se mai poate intra in locuinta prin deschiderea usii-daca numai proprietarul are cheie-si astfel salvarea acestora, daca mai poate fi facuta, este intarziata. Daca vorbim de un atac cerebral sau un infract, fiecare minut conteaza asa ca o interventie rapida e de dorit. Intr-o astfel de situatie puteti apela cu incredere la caldo privat security si la pompierii pregatiti permanent sa intervina pentru salvarea de vieti omenesti sau de bunuri. Personalul calificat si autospecialele cu dotarile necesare pot stinge incendiile izbucnite oriunde, insa pot salva si vieti omenesti prin intermediul scarilor de interventie de pe masini sau intrarii fortate in locuintele ai caror proprietari nu mai raspund. Un simplu apel la caldo privat security poate mobiliza intreaga echipa, care, odata ajunsa la fata locului, va analiza situatia si va vedea daca se poate interveni cu scara sau e nevoie sa fie fortata usa.

Imediat dupa ce s-a stabilit clar ce metoda de interventie se utilizeaza, pompierii vor actiona in consecinta si vor intra in casa, vor acorda primul ajutor pacientului aflat in suferinta, daca acesta mai e in viata, sau vor constata decesul si vor chema ambulanta la nevoie. In acest fel, proprietarul locuintei poate avea o sansa la o viata normala, poate fi tratat si se poate evita chiar si decesul sau din cauza timpului prea mare scurs de la momentul declansarii unui puseu de tensiune, de exemplu.