My Blog List

Cumpara cele mai bune masini spalat pentru spalatorie rufe spital de la vivitrust

Spitalele din toata lumea au spalatorii speciale unde toata lenjeria din saloane si rufele ajung zilnic pentru a fi curatate ca la carte. Fiind un mediu in care vin zilnic zeci de pacienti cu diverse boli, spitalul trebuie sa intretina mereu un grad de igiena crescut pentru a se evita infectiile intraspitalicesti sau complicatiile bolilor celor care se interneaza. Cea mai simpla metoda prin care personalul auxiliar din spitale poate sa ii fereasca pe pacienti de neplaceri este spalarea lenjeriei, rufelor in masini de spalat profesionale pentru spalatorie rufe spital.

Avantajele acestor masini de spalat tin de cantitatea mare de rufe care se pot spala deodata, eficienta sporita a mecanismelor acestora, dar si de calitatea spalarii, igienizarea fiind facuta in cele mai bune conditii. Masinile de spalat rufe cu bariera septica, de gasit si pe vivitrust.ro, magazinul online cu o oferta diversa de echipamente moderne pentru spalatorie rufe spital, garanteaza o spalare mult mai eficienta si mai calitativa decat in cazul spalarii la masinile obisnuite, folosite acasa, omoara toti microbii din rufe si nu le ataca tesatura sau fibrele. Masinile de spalat rufe supercentrifugate isi fac treaba de minune alaturi de cele cu bariera septica, permit spalarea unor cantitati de pana la 8 kilograme de rufe per spalare, consumul de energie electrica este redus, eficienta mecanismelor este maxima, spalarea are loc intr-un timp redus pentru a se putea igieniza intreaga cantitate de rufe de spalat intr-un anumit interval dat.

Dupa ce au fost spalate, rufele se pot uscat intr-un uscator special, cu tambur inox si cu inversarea sensului de rotatie, permite depozitarea pentru uscare a mai bine de 12 kg de rufe, motorul este puternic, incalzirea electrica poate fi pe gaz sau vapori. Unele modele au si timer de control si termostat, uscarea este rapida, uscatoarele profesionale permitand reglarea temperaturii interne in functie de nevoie si de rufele care sunt puse la uscat.