My Blog List

Vacanta in Europa

O vacanta in Europa impreuna cu familia poate fi cel mai aventuros si mai educational lucru pe care il puteti face impreuna. O calatorie cu trenul iti va permite sa vezi in detaliu cele mai frumoase tari. O astfel de vacanta are multe de oferit, insa va trebui sa decizi din timp ce fel de vacanta vrei. Poti de exempu sa calatoresti de la Madrid la Paris, apoi spre Roma. Aceasta ar putea fi o vacanta de neuitat avand in vedere ca ai atatea locuri de vizitat si atatea lucruri de facut incat nu o sa ai timp sa te plictisesti vreo secunda.

Singurul dezavantaj este ca nu vei apuca sa te bucuri foarte mult timp de cultura si stilul de viata dintr-un loc anume. Sa iti petreci vacanta in Europa intr-un singur loc si sa ai posibilitatea sa te obisnuiesti cu localnicii si cu obiceiurile respectivului loc, poate reprezenta un alt stil de vacanta, unul ceva mai relaxant. Totul depinde de personalitatea ta si de ce anume cauti la o vacanta. Multi prefera sa calatoreasca cu trenul, sa viziteze cat mai mult dintr-o anumita zona si sa faca cele mai frumoase fotografii in cele mai minunate peisaje. Altii prefera sa aleaga un singur loc in care sa ramana, sa se incarce cu atmosfera de acolo si sa se acomodeze cu obiceiurile. Altii prefera sa combine cele doua stiluri descrise mai sus.

Asta inseamna sa zboare catre un anumit oras si sa se stabileasca la un hotel pentru o saptamana. Daca orasul este mare, atunci vor fi foarte multe locuri care asteapta sa fie vizitate si poti face acest lucru ori pe jos ori incercand sa te deplasezi cu mijloacele de transport in comun. Pentru a te integra in peisaj trebuie neaparat sa savurezi mancarurile traditionale la unul din restaurantele din zona. Dupa cateva plimbari prin oras poti reveni seara la hotel. Dupa o saptamana poti continua calatoria intr-un alt oras din Europa respectand acelasi program. In acest fel te vei bucura atat de aventura si plimbari cat si de stilul de viata dintr-un anumit oras din Europa.

Stim ca alegerea este destul de grea. Cine nu si-ar dori o vacanta in care sa viziteze cele mai bogate locuri in istore, frumusete si traditii culinare ale Europei.