My Blog List

Craciunul la munte va fi o poveste de neuitat daca alegi Hotelul Hillden

Sarbatorile de iarna se petrec cel mai bine in familie. Nimic nu e mai frumos si mai placut decat sa stai alaturi de cei dragi la masa de Craciun si sa te bucuri de povestile parca prea bine ticluite, spuse la gura sobei sau intr-o camera bine incalzita unde miroase a cozonaci proaspeti.

Locul ideal pentru petrecerea Craciunului este insa la munte, intr-o zona aflata cat mai departe de zgomotul marilor orase, o zona in care natura sa-si dezvaluie cele mai interesante si mai imbietoare peisaje. Daca mai e si zapada, cu atat mai bine, concediul va fi si mai dinamic. Printre multele zone din Romania care merita luate la pas in aceasta perioada a anului se afla si Bran Moeciu, un loc din care parca nu-ti mai vine sa pleci odata ce i-ai descoperit secretele. Daca nu ati fost niciodata in aceasta zona va recomandam sa cautati din timp cazare Bran Moeciu intrucat numarul celor care vor sa isi petreaca sarbatorile aici este foarte mare.

Prezenta Castelului Bran este un motiv in plus sa alegeti o unitate cazare Bran, la fel cum sunt si obiectivele turistice pe care le puteti admira in voie in timpul plimbarilor lungi alaturi de familie si prieteni. Printre locurile unde merita sa va rezervati o camera sau mai multe se afla si complexul hotelier Hillden lodge&restaurant. Linistea si peisajul deosebit de frumos din jurul hotelului va garanteaza relaxarea si confortul pe toata perioada sederii. Restaurantul din incinta unitatii de cazere va pune la dispozitie meniuri traditionale si rafinate, dar si cele mai bune bauturi pe care le-ati gustat vreodata.

Pentru cei care prefera sa priveasca in jur, in timp ce mananca, exista o terasa special amenajata, gata sa-si primeasca oaspetii in orice moment al zilei. De Craciun, turistii care isi rezerva un loc in hotelul Hillden vor avea parte si de un program special din care nu vor lipsi pomana porcului, meniuri cu specific traditional adaptate zonei in care se afla unitatea turistica. In a doua zi de Craciun, oaspetii se vor putea plimba cu sania trasa de cai si vor putea admira de aproape frumusetile naturii de pe cele mai interesante trasee, in timp ce seara le va fi dedicata micutilor, pentru care se vor proiecta filme specifice Craciunului.

Cu o zi inainte, chiar de Craciun, aceeasi invitati micuti vor asculta cu sufletul la gura Povestea Craciunului, vor primi vizita lui Mos Craciun, iar seara, parintii vor petrece cat poftesc in compania ansamblului folcloric si a unui Dj. Asadar, aveti toate motivele sa alegeti hotelul Hillden de Craciun 2015!