My Blog List

Pleci in calatorie si mai iei si masina? Trebuie sa ai neaparat cele mai complete asigurari online

Intrarea tarii noastre in U.E. a adus si un beneficiu major pentru omul de rand: libera circulatie prin tarile U.E. si folosirea buletinului la punctele de tranzitare a tarilor in locul pasaportului. De atunci, sute de romani au putut pleca mai usor la rudele din strainatate, in calatorii sau in city break-uri in cele mai frumoase orase ale Europei.

Odata cu libera circulatie, turistii s-au supus si noilor norme U.E. in privinta actelor care trebuie sa existe la fiecare individ care paraseste tara de origine si pleaca sa stea o perioada in alta. Printre acestea se afla si asigurarea medicala de calatorie, o polita standard pe care societatile de asigurari online au inclus-o deja in toate ofertele lor. Inainte de a alege cea mai potrivita asigurare medicala de calatorie, orice viitor turist cu capul pe umeri stie ca trebuie sa faca un pic de research si sa gaseasca cea mai buna oferta. Chiar si in online, cautarea pe site-urile celor mai bune societati de asigurare, si nu sunt putine la numar, ia ceva timp, timp pe care de multe ori nu-l avem. Problema e ca si rezolvata la ROMASIG Broker de Asigurare cu o experienta de peste 15 ani pe piata de profil.

Din dorinta de a facilita si a scurta timpii de cautare, ROMASIG a pus la punct pe site-ul http://www.romasig.ro cel mai performant calculator pentru RCA si asigurari medicale de calatorie, in care sunt indexate 12 societati de asigurare cu o reputatie de invidiat. Ofertele lor de asigurari online sunt intotdeauna cele mai bune intrucat datele sunt preluate direct de pe serverele firmelor, timpii de raspuns fiind foarte rapizi. Pentru asigurari medicale de calatorie este suficient sa introduceti datele personale din buletin in calculator si sa alegeti tara de destinatie, scopul calatoriei, obiectul asigurat sau tipul politei, planul de calatorie si activitatea, dar si sa precizati daca se vor efectua anumite sporturi mai speciale.

La fel se intampla si in cazul calculatorului RCA, unde, pe langa datele personale, se introduc datele legate de masina, seria sasiului si alte date tehnice pentru identificarea autoturismului. Urmatorii pasi ar fi alegerea ofertei celei mai bune de asigurari online si comandarea politei, care va ajunge la dvs. gratuit daca sunteti din Bucuresti sau Craiova, in aceeasi zi, sau in maximum 24 de ore, pentru restul oraselor. Livrarea este gratuita si in restul tarii, dar numai daca comanda depaseste 149 de RON. Toti cei care vor cumpara o polita de asigurare de la ROMASIG in aceasta perioada vor beneficia in plus si de un discount de 5% din valoarea acesteia.