My Blog List

Cele mai sigure cauciucuri de iarna le gasiti doar la Anvelopes

Cea mai mare problema pe care o intampina soferii, amatori sau profesionisti, odata cu venirea iernii, este aderenta scazuta a cauciucurilor, ceea ce poate duce la accidente nefericite si chiar la deces. De aceea, trebuie alese cu grija doar cauciucuri omologate, care au pe ele celebrul fulg de zapada, un certificat al standardelor superioare de calitate pe care producatorul a trebuit sa le respecte in procesul de fabricatie.

Mai exista o alta notatie, „M+S”, care e valabila in multe tari europene si se refera tot la cauciucuri de iarna, dar nu toti marii producatori de anvelope sunt de acord cu trasaturile lor si recomanda tot fulgul de nea ca identificare standard pentru cauciucuri de iarna. Adancimea trebuie sa fie de minimum 4 mm, ele trebuie montate pana sa inceapa ninsorile, nicio roata nu trebuie sa stea fara cauciuc de iarna, iar la remontare trebuie sa se verifice daca nu exista urme de uzura evidenta sau deteriorari ale materialului. Specialistii de la anvelopejantealiaj.ro stiu toate aceste lucruri si va pot recomanda cele mai eficiente anvelope de iarna comerciale, pentru 4X4 sau pentru masini de toate felurile, comenzile ajung la dvs. in doar trei zile, iar consultanta este gratuita la orice ora din zi. Cu oricare dintre cauciucuri de iarna de la magazinul online din Ploiesti, intarirea benzii de rulare si aderenta scazuta nu vor mai fi o problema, distanta de franare va fi mai buna, consumul de carburant mai mic iar siguranta pasagerilor va fi mai buna.

Un alt lucru la care trebuie sa fiti atenti dupa ce cumparati anvelope de iarna este indicele scazut de viteza in comparatie cu cel al anvelopelor de vara, de unde si necesitatea imediata a reducerii vitezei de rulare pe caroabilul ingetat sau cu zapada. Cu toate ca viteza e mica, siguranta este de pana la trei ori mai mare, aderenta fiind perfecta, iar zapada cazand imediat de pe roti gratie structurii speciale.