My Blog List

Design, fiabilitate si functii: lucruri de luat in considerare atunci cand se cumpara un frigider

Frigiderele sunt o parte esentiala a oricarei bucatarii in zilele noastre. La baza lor, aceste masini sunt cutii doar gigantice care sa pastreze reci alimentele. Dara, pe masura ce incepe sa se faca o selectie, se va vedea ca exista o gama incredibil de larga disponibila pentru un astfel de aparat aparent simplu. Poate ca se pare ca cele mai multe dintre diferente sunt banale, dar aceasta este o achizitie cu care se va interactiona in fiecare zi pentru urmatorii 10-15 ani. Este complet rezonabil sa se faca un pas inapoi si sa se analizeze unele dintre caracteristicile cheie care pot deveni importante pe parcurs.

Locul de amplasare a congelatorului Exista trei modele de baza in ceea ce priveste amplasarea congelatorului pentru frigidere -pe partea de sus, pe partea de jos sau pe parti. Niciun design nu este in mod inerent gresit sau rau in nici un fel; acesta depinde in totalitate de nevoile fiecaruia si aspectul bucatariei. Setarile congelatorului pe parti si racitorul au aproximativ aceeasi cantitate de metri patrati, ceea ce este util daca se utilizeaza o multime de produse alimentare congelate. Cu toate acestea, latimea fiecarei sectiune este taiata in jumatate, ceea ce face dificil de stocat obiecte mai lungi, cum ar fi pizza congelata si bucati mari de carne. A avea un congelator in partea de jos este indicat atunci cand nu este nevoie de cea mai mare parte a alimentelor care urmeaza sa fie inghetate, acest design inseamna, de obicei, ca congelatorul va fi o tava cu retragere simpla. Exista o multime de spatiu pentru a stoca alimente, dar va fi nevoie de mai mult efort pentru a lua obiectele din partea de jos. Punerea congelatorului in partea de sus este un design clasic care a servit cele mai multe familii timp de generatii intregi. Singurul dezavantaj real este faptul ca cele mai grele articole care trebuie racite, cum ar fi un bidon cu lapte, vor fi in partea de jos. Dupa cum s-a mentionat anterior, nu exista niciun raspuns gresit, ci este pur si simplu o preferinta personala care sa se ia in considerare in prealabil, fara implcatii mari.

Aparatul de gheata Pe de alta parte, alegerea designului si proiectarii care se face inaintea deciziei si inainte de a merge la magazin este daca frigiderul sa aiba o masina de gheata si apa rece pe usa. Exista doua componente majore pentru aceasta optiune. In primul rand, trebuie sa fie luate in considerare estetica bucatariei. Intr-un design elegant de bucatarie, frigiderele cu usi complet curate, colorate, din otel inoxidabil se vor potrivi de minune. A avea o usa spart de o masina de apa incastrata ar putea lua din estetica si simtul artizanal care a fost dorit de cate proprietaul locuintei. In al doilea rand, o masina de gheata si apa poate functiona numai prin utilizarea unei pompe de mare putere pentru icemaker, precum si o tava de stocare cu suficienta gheata pentru a servi in mod eficient o familie la fiecare masa. Acest utilaje va ocupa o mare cantitate si spatiu in congelator.

Filtrul din interiorul aparatului de apa trebuie sa fie, de asemenea, curatat regulat, sau depozitele de calciu se pot forma in tava si pe usa. Va trebui sa se decida daca familia va beneficia de confortul suplimentar, sau daca ar fi la fel de fericita cu o alta sursa de apa filtrata, mai ieftina. Desi poate parea ca alegerea noului frigider este una relativ simpla care se face imediat, este important sa se ia in considerare nevoile familiei si stilul de bucatarie, astfel incat aparatul sa o serveasca impecabil toti anii care vor veni.