My Blog List

Culorile nuntii anului 2014

Cei care se casatoresc anul acesta, vor trebui sa tina cont in ceea ce priveste detaliile nuntii, de culorile care se poarta in acest an in materie de nunti. Pentru o atmosfera speciala si o nunta cu un decor care sa ramana in mintea si in sufletul invitatilor, nu ezitati sa va informati temeinic in legatura cu ceea ce se poarta si care sunt tendintele de ultima ora pentru nunta anului 2014.

Principala tendinta de culoare este albastrul, cu precadere bleumarinul. O nuanta extrem de eleganta, mai ales daca este folosita in combinatii contrastante, bleumarinul poate fi folosit pentru atat de necesarele invitatii nunta (fie ca fond general de culoare, fie pentru text, scris cu bleumarin pe fond bej, alb sau galben), dar si pentru decorarea salii in care va avea loc petrecerea. De asemenea, panglicile din matase bleumarin, sau chiar imprimeurile cu dungi sau cu buline arata foarte bine in buchetelele pe care le veti aseza pe masa (daca tema generala de culoare va fi bleumarinul). Daca alegeti fete de masa si huse de scaun in tonuri neutre (si ele un trend coloristic pentru nuntile lui 2014), puteti sa accesorizati mesele cu tururi bleumarin si scaunele cu funde in aceeasi culoare. Efectul va fi senzational!

O alta culoare vedeta recomandata de designeri pentru nunta anului 2014 este rozul. Nu trebuie sa alegeti neaparat un roz bombon care sa duca cu gandul la o nunta de printese. Se poarta rozul stilat, elegant, de la rochia de mireasa pana la tinutele domnisoarelor de onoare, de la florile pentru buchete si pentru decorarea locatiei si pana la invitatii si place card-uri. Rozul poate fi combinat cu verde (ideal verde fistic), dar si cu alb sau bej. Desi initial surprinzatoare pentru o culoare de nunta, griul ramane si in 2014 in tendinte. Arata incredibil de bine in combinatii cu galben sau cu mov.