My Blog List

Elichide cu glicerna vegetala

Unul dintre cele mai appreciate elichide de pe piata produselor destinate vapatului sunt elichidele ce poarta semnatura Hangsen. Apreciat nu numai de catre vaperii din Romania, unde produsele au intrat deja de ceva timp, ci si de vaperi din intreaga lume, Hangsen este extrem de cautat si recomandat pe forumurile utilizatorilor de tigara electronica. 

Avantajele sale deosebite: calitatea extraordinara, aromele exceptionale, arome de tutun identice cu aromele tigaretelor traditionale (de atfel exista diferite tipuri de elichide care poarta chiar numele unora dintre cele mai populare tigarete traditionale din toate timpurile si adorate de fumatori din intreaga lume). Pentru cei care intentioneaza sa renunte la fumat cu ajutorul tigarii electronice, Hangsen este o optiune, mai ales ca este usor sa gasesti o varianta de elichid care sa aiba chiar aroma tigarilor pe care le fumati inainte, fie ca este vorba despre Marlboro, Lucky Strike, Kent sau alta marca de tigari. De asemenea, elichidele Hangsen pot fi achizitionate in diferite variante, cu nivele variate de nicotina, in functie de preferinte. In plus, exista si variante fructate, pentru cei care prefera acest gen de elichid, iar dintre acestea extrem de multe aprecieri pe forumuri primeste aroma de capsuni. Pentru cei care sunt pasionati de alte tipuri de tutun, elichidele Hangsen pot fi achizitionate si in varianta narghilea, pipa, trabucuri Havana sau celebrele Cohiba. Nu lipsesc aromele fructate, scortisoara, menta, aromele de bauturi alcoolice sau bauturi energizante. O noutate este faptul ca odata cu Hangsen puteti vapa si elichide cu aroma de vitamine sau de plante benefice organismului.

Lichidele Hangsen au la baza glicerina vegetala, un aditiv care este folosit si in industria alimentara si in cea farmaceutica si care face parte din lista E-urilor nepericuloase: nume de cod E422. Glicerina vegetala transforma elichidul in vapori intr-o cantitate mare, ceea ce in general este un atu pentru vaperi. De asemenea, vaporii obtinuti cu ajutorul glicerinei vegetale sunt mai densi si au un gust usor mai dulceag.