My Blog List

Produsele naturale pentru copii

Odata cu intoarcerea vremii reci de iarna, multi dintre noi sunt in cautarea unor modalitati naturale si eficiente, pentru a-si proteja propria sanatate, cat si pe cea a copiilor nostri. Din fericire, exista o mare varietate de produse naturale destinate in mod special administrarii celor mici. Inainte de aceasta, insa, este important sa te asiguri ca faci alegerea cea mai buna de suplimente pentru copiii tai, consultand un medic specialist.

Remedii homeopate pentru copii

Fiecare remediu homeopat se face de la o substanta extrem de diluata care are calitati similare cu simptomele pe care se vizeaza. Se crede ca atunci cand corpul intalneste homeopatia, acesta raspunde si combate simptomele corespunzatoare. Vei gasi o varietate de remedii homeopate pentru copii, in mod special pentru a-i ajuta cu problemele comune ale sistemului imunitar.

Remedii naturiste pentru copii


In plus fata de homeopatie, exista si o mare varietate de remedii din plante pentru copii, care ajuta, de asemenea, la stimularea imunitatii. Unele ofera actiune blanda de vindecare pentru ochi, urechi, nas si gat si sustin, de asemenea, nivelurile sanatoase de inflamatie pentru a normaliza productia de mucus, in timp ce altele calmeaza durerile de gat, moment in care sustin respiratia si promoveaza tesutul sanatos al mucoasei. Adaptate la organismele mai mici si la sensibilitatile mai mari ale celor mici, aceste produse pentru copii ajuta si la mentinerea respiratiei sanatoase.

Probiotice pentru copii


Cand ne gandim la bacterii, ne gandim de cele mai multe ori la bacteriile rele care ne pot imbolnavi copiii. Cu toate acestea, exista si bacterii bune care ii pot ajuta sa se simta mai bine. Se pot trata si chiar preveni unele boli cu alimente si suplimente care contin anumite tipuri de bacterii vii, cunoscute sub numele de probiotice. Beneficiile includ reducerea agentilor patogeni (microorganismele daunatoare), ajutand digestia si cresterea functiei imune.